Jas ke ti kazam imate problem so podviznosta na spermatozoidite progresivnite spermatozoidi treba da se nad 50 posto vasite se 30 posto
мм почна да пие селен и цинк. Дали треба на уролог да се јавиме? Гинекологот веднаш ни препорача инсеминација
не добив некој одговор за спермограмов.. ме интересира плус дали некоја членка знае за профетирил која цена се во бугарија и како ги нарачувате?
Do pred dve tri god bea ista cena kako vo mk sega nez kolku pari se ama ke vidam na net i ke ti pisam
Zdravo soprugot pravese spermokultura i ispadna deka ima enterococcus spp mu dadoja terapija ja piese no nema napraveno kontrola Prasanjeto mi e dali moze da vlijae na plodnosta vo slucaj da ja ima seuste
Прво в очи ми падна дека не апстинирал пред спермограмот. Не е валиден овој резултат. Повторете го со апстиненција од 3-5 дена.
да точно така, немаа поминато 24 часа затоа стои 0 нула дена, али повеќето ни се со од 3 до 5 дена апстиненција и урологот рече да провериме и без пауза да видиме како ќе биде ради тоа