Zdravo, dali pred da se proveri spermogram baraat da se napravat drugi ispituvanja bez koi ne vi ispituvaat spermogram, fala
Зависи каде. Во Њуборн и ГАК бараат инфективен скрининг, во Систина, не, во Ремедика бараат ковид тест.
Poeftino ti izleguva da gi zemes site vitamini sto gi Ima profertilot da gi zemes oddelno nie taka pravevme
А да си земете упат за во клининка, 8ми Септемви има добри уролози. 2000 денари е преглед е кај него.
девојки некоја да пише како го подобрувате нивото на тестостерон, последниве резултати од хормони се многу ниски а прима терпаија трибестан и сексовит.
Тоа и мене ме интересираше исто и за ашвагандата многу ја фалат покрај трибестанот кој што е уствари трибулис..
Odete na endokrinolog ako ima problem so hormonite .Na mojot soprug so teraija uspeaa da ja podobrat situacijata .
каква точно терапија за хормони примавте? сите хормони се во нормала и витамин Д нема никаков проблем само што нивото на тестостерон е на долна граница 260 не знам на што се должи тоа :/ дали има некои апчиња или исхрана што може да влијае за покачување? закажавме секако и на уролог за консултација
Од хормонална терапија најчесто даваат гонадотропини (фостимон, гонал ф, мерионал и сл) и хориомон/овитрел.