А дали работат сабота или попладне да не знаеш счучајно? И оваа цена само за спемограм ли е или и за спремокултура?
За спермограм обавезно јави се да не случајно не им е таму докторот. Спермокултура посебно се плаќа - ѕирни на страната на авицена, има ценовник.
Ценава е само за спермограм, спермокултура засебно се плаќа.Незнам колку е можеш да се јавиш да прашаш или пак на нивниот сајт да видиш да провериш. Мислм дека работат и во сабота само незз до колку.
Да.Порано се закажуваше сега можеш било кога. Мислам 2000 се двете. Ама види на страната има ценовник
Фала и на тебе Ели. Мислев во ремедика да го правиме, ама накаде 1000 денари е разликата, таму 2400 е само спермограм. Е сега не знам дали има разлика во резултатот или во нешто друго па е толкава разликата во цена? Каде имате вие правено, да ми препорачате?
Авицена правевме. Е сега за цена, секоја лаб. си има различни апарати, реагенси па става различно. Инаку, голема разлика .
Aman bre kakvi se tie spermogrami 2400 den samo spermogram kaj nas vo strumica e od 400 do 600 den na privatno spermogram I sto I sto ispituvaat za tie pari
Во плоднос е 4 600 И мене не ми е јасно тоа, дали истото се испитува во сите лаборатории или овие поскапиве испитуваат плус нешто?
Здраво женски, Ме интересира дали некој од вашите сопрузи има правено спермограм со ДНА фрагментација во Плодност-Битола, колку чини, што покажаа резултатите, терапија и сл. Фала Ви
Здраво Феминки , дали некој има искуство со олигоастенозооспермија и дали може со ваква дијагноза да се забремени по природен пат?