Osven profertil, dali moze da mi preporacate nekoi drugi za podviznosta, sto ste konzumirale, se spremame za inv
Најдобро на уролог и тој ќе препише терапија, нека направи спермокултура и уринокултура. Маж ми пиеше Профертил 3 месеци и пак иста дијагноза, сега пак пиеше, му препиша ивф докторот, беше и на уролог, му дадоа некој прашак за растварање, не ми текнува како се викаше, имам пишано поназад.
Коа ќе излезат резултати ако има бактерија ќе треба да пиете антибиотик, може со самото тоа што ќе се реши ќе се подобри резултатот. А за суплементи такви немаме искуство утре првиот спермограм ќе го прави мм.
Уролог препишува според дијагнозата, сите имаат различни дијагнози. Нека јаде и мед со јаткасти плодови.
Тоа секако не кажав јас шо да пие, туку дека по тоа шо постира големи се шансите и бактерија да има и со лекувањето на бактеријата секако ќе мора контролен спермограм и спермокултура за да се види што како понатаму а мо.е и да се подобри мн често кога има инфекција има и промена на сперматозоидите.. Само со лесно и што и да е да се реши.
Сермограмот каков е ? Секако може да има пречка ради инфекцијата. На уролог за терапија треба да се оди.
За двајцата ли имате терапија или само тој? Треба да се реши инфекцијата секако се може да влијае на забременување. Кај нас исто спермограмот е ок, ама има еритроцити бактерии ретко ,нешто, па ќе правиме спермокултура следно.