Нема проблем бе срцка...За договорот повеќе преку ЛП И одимее...Само пази јас многу се нервирам Види што му се деси на дечкото последно што играше со мене
читам читам кај маливе вајлдчајлд и смајли се најдов ај еве за вас и Гордана10 што ми е посебно драга јас да ги поздравам сите што не ме поздравија
Ме изнасмеааааа..... Ај ќе бидам внимателна! Ќе се договориме од септември секако, и се разбира преку лп!
фала срвенкапа поздрав до тебе, и до вајлдчајлд што не ме заборави ни кога не бев активна и до сите мои најмили: кате21, хипица, бројчето, лижалка, гордана10, аннни, ангелче, виножитка, енца, душицаск, лукс, другата анни( ),ненушка, спечелес, трендафилка, јуле77, викче, багуфче, анфеифул, озбилнажена, карак, ирена, вајлдејнџел... многу ве има простете ако заборавив некоја сп до марли што ни се врати сп и до тие што не се активни: емче кремче, бејбикети, фри, лафиј
Најспецијален поздрав до сите кои ме поздравивте да не ве цитирам сте ми избегале низ страните и јас ве поздравувам вас
СП до спичлес и до бројчето кои се вечерва многу тажни и под итно бројчето да го смени аваторот,не сакам да ве гледам такви тажни....