По повод Светскиот ден на поезијата, ги поздравувам сите оние кои пишуваат, читаат поезија, и уживаат вдишувајќи го секој напишан стих...
До thinkerbell. Виртуелна гушка и капкејк,како благодарам за секој момент одвоено време да ми одговориш на прашањата и за секој совет во врска со факултетон.
Поздрав back до ЛилБејби (да знаеш дека тие колачиња ми се омилени, а со кафето веќе ме купи за цел живот ). И СП до Абеја (абе нормални ли сте, ме убивте со кафиња денес! ) и до Глоси-грл која редовно сите тука не‘ поздравува Се надевам сите кои ве набројав погоре имавте ПРЕКРАСЕН ден http://www.youtube.com/watch?v=oK5NDs56 ... re=related Врвен ми е изборов на песни денес, ама ми се слушаа такви глупави и лесни. Смејте се и пејте Која рима бреј!
Каша Горде И до сите што постираат слики од своите миленичиња, една од најубавите теми на форумот. Повелете
Поздрав и до вас женцки, Артемишн, Синтија, Лилбејби, Ани.... Вие мене само торти, колачиња ми ставате во поздрави, мореее, попролетно троа, зумба, фитнес, едно друго. Бидете ми арни, поздравени и убави.
Ех, баш пред некој ден се мислев и јас вака да ве поздравам сите! Позз бек до тебе Пупи и до останатите султанки.
^ До женскава над мене. И СП до сите оние кои ми пишаа лп, фала ви за утешните зборови, многу ми значат
СП до marama со песната Well, well, well ... се надевам дека не ја испогазив во Понеделников во 23ка Ајде ајде таму средина, одете поназад што е ова има место за сите !! итн итн
до сите оние што убаво си го заграа столчето денес :geek: , само што за жал тоа е еден почеток ... Спојлер го чекам 21 да ми завршат кол и испити и светлата иднина да не осветли уште толку и толку
До сите што уживаат во прошетки сами со себе! Вчера бевме другарчиња, јас, кафето, сонцето и Никола Тесла. Совршен спој.
Поздрав бек до Annie.mk1 Имај убав ден! А воедно поздрав и до ТедиМече Се губиш од форумов одвреме-навреме. Се надевам дека е заради убавово време
Noelle Page многу ми е драго што те знам, среќна сум за тебе за онаа вест, и во мисли си ми.. http://www.youtube.com/watch?v=-_Y2jfK0 ... AAAAAAAABw
И од мене ист поздрав и секако до тебе И до колешките и до Шилеа,ти благодарам на рецептите попладне ќе бидат испробани Имајте убав ден
СП до сите оние кои денес (или некогаш) се утепаа од барање на нешто и на крај тоа нешто го најдоа кај што најмалку очекуваа, односно на место каде што веќе пребарале ама не заприметиле (си го опишав работното утро). И дури сега си го пијат утринското кафе. СП и до оние на кои вчера т.е. денес им завршува добиеното а со тоа и напнатоста, па следи викенд :geek: СП до Хипица и да пази да не се предозира со тоа црно злато , до Серафима која не сум ја читала одамна, до идните невести (RainBow,eli25,Ivana,ilence,rajna-vojvoda,soncenceto.matea,sarah.key ,може заборавив некоја, многу не има ) кои се подготвуваат со полна пареа, до Wolf4e која пријатно ме изненади со порака после толку време , до perlaa,Kasha,жапче, школската љубам и до сите кои уживаат на овој прекрасен ден Кафе веќе не ви давам, да не ви пораснат опашки