до Сесилија. Јас моментално сум претопена во топлина откако го прочитав поздравот... значит... ах.. чекај... да земам воздух! Леле Сесилија ама ме разнежна! Баш ми е мило што ти будам убави чувства и што ете моите мисли, дела, слики ти будат насмевка и ме чувствуваш како виртуелна пријателка. Скоро секој тука пишува за да биде прочитан, па така јас сум пресреќна што и ти ме читаш! п.с. Пред 2 сати ми се расипа машината за перење и бев крајно изнервирана, ама верувај дека откако го прочитав ова - ме обли чудесна радост и не ми е гајле за машинана п.с.с. Те чекам на кафе и муабет, со ваков поглед пред нас
Навистина ми е мило ако е така ... иако не сметам дека толку зрачам позитива но ете другите чувствуваат Поздрав и до тебе далеку, далеку ... Гушкам
Сп бек и до тебе мила Abeja . Се исклучувам привремено од здравствени причини (ме фати вирус, со висока темература, која не можам да ја регулирам и затоа денес си добив 20 инекции, оти не сум мирна ). Кога ќе се вратам во форма, ќе се вратам повторно тука . СП бек и до Annie.mk1, Elenuskaa, La.Reina.Del.Sur, BeYourself, bittersweet .
Shelea - Поим за креативност и оригиналност. Мислам дека таа ни е е најзаљубеното чупенце на форумов, м? Чинам од толку љубов што има во неа, ќе почне низ уши и нос да ја испушта за да на крај препукне. Позитивна и мила личност, како и да е
Специјален поздрав до Divinebutterfly - тој те тестирал а ти падна на нос. Не знам колку те сака, но со тоа што му потклекна, нема да добиеш повеќе почит од него. Стварно не ми е за гестот, ете гледаш ние пак си пишуваме и се поздравуваме. СП до Гоу и веќе да не го спомнуваш мојот атлетски оформен задник на форум, разбра, боцкало? Ајт еден кисф од мене, да не излезат муабети сум бил стипса. СП и до WildCherry, Пирамитка, Зелените Очиња, Жапчестото, малото Гранџ, КрејзиЛејди, Пеликуна, Нејтири, Либера, Хипица и сите што до сега ме поздравуваа, а сеуште не сум им вратил. СП до сите вас што ме спомнавте пред три месеци во темата за НАЈ членови за минатата година. (Многу рано ми текна да се заблагодарам). Штета што немаше категорија НАЈ невработен ноу лајфер со вишок време и недоволно активности па трескаше совети онлајн. Партали ќе ве направев таму. Чиста моја. СП и до сите што имате барем еден пар светло портокалов пар долна облека и обожавате да грицкате ушиња (два свежо оформени фетиши, јеп јеп). И нај СП до сите вас женчиња, коковчиња од Фемина, што имате облини. Ама така едни латина облини и цврст напрчен задник што при шлакнување прави БАП!! Полна рака и полн звук. Тоа е женскиот еквивалент на Бентли. Тоа, my dear ladies е реткост и права аристократија. You make the world a better place.
MandyLane... сега сфаќам навистина колку само најпрекрасна ми е Amber Денес конечно го изгледав филмот и wow, се заљубив! И до досадната Аиша или како и да е, со поздрав те бркам, амин!
Специјален поздрав до ... IvanaMkd, A-j-a, Gordana10, girl-miri, Libera и сите други кои секојдневно ми го разубавуваат денот со нивните изреки, поговорки, мудри мисли, секојдневни поуки и слично