Еден поздрав од мене за ЦИА...не знае какви проблеми ми направи со сладоледов. Морам некој ваков да најдам да пробам,многу ми изгледа вкусен И поздрав до сите сладоледољубци како мене,кои сакаат да ги пробаат сите сладоледи на светов,во сите вкусови и со сите додатоци .. Еве за сите по еден,куча части.
^ До женскава над мене, шо ми напрај форес за сладолед А ии до Divinebutterfly, Фала ти за информациите. Иии до CIA, Annie.mk1(заљубената )
Поздрави до Љубам,до ТедиГреј и тедиМечето, до мимс која ми е задоволство да ја читам, Дузи, до енца секси мама и сите останати кои ме смеете и учите сетики нешто ново секој ден
Благодарам на поздравот Hipica. Поздрав и до тебе. Поздрав бек и до slavica999. pupi.girl и тебе те поздравувам. И овој пат нај СП до LilBaby. Уште еднаш благодарам
Поздрав до сите оние кои откако ќе ја посетат темава се малку натажени зошто никаде не се спомнало нивното име Шала на страна, поздрав до : Трендафилка , Марама и Љубам .
Јас пак сакам да ги поздравам Шилеа и Трендафилка, кои со задоволство ги читам на форумов.Поздрав девојчици Инаку топло поздравче и до Серафима која во последно време ми се изгуби.. Ја нема некако