до сите феминки кои уживаа во викендот... исто до тие кои ги мрзи да се спремаат за утре и до сите вас МИЛИ МОИ кои сакате да има еден неработен ден ОВАА НЕДЕЛА Гушкиии
Ја поздравувам Дивајн батерфлај-секогаш си имаме тема на разговор дали на фб дали во пораки Ајде женска ти држам срека за испитите Го поздравувам Најтвокер-Личноста која може да се нарече вистински пријател И исто важи горе наведеното,секогаш имаме тема на разговор...сериозни или не,секогаш е интересно да го имаш за соговорник И буцкало најголемо е Поздрав упатувам и до следниве членови: Елементал-вракај се бе ваму,без тебе не е исто. БлакСвон,СтарБукс и сите останати љубители на Реал Мадрид и на фудбалот-следи богата фудбалска недела Ивана Мкд-женскааааа поздрави натаму Ади-држи се,силна си ти. Батерфлај15 Јипман... И посебен до сите оние кои биле разочарани од љубовта и се уште веруваат во неа. Пријатна вечер.
^ СП бек и до тебе Пеци, знаеш дека еднакво добро ти мислам. И не те буцкам јас де, до тимот за кој навиваш е. СП и до Реина, гледам прави фрц-прц во модни критики со своите слики. И за крај, СП до „колоквиумистите“ следнава недела, ќе биде долга... -.-
СП до Мања и до Костова Со бебево ова го слушаме во моментов, многу е весело, makes you wanna move http://www.youtube.com/watch?v=u2C9UKkAAPw
Навистина премногу го сакам мирисот на јоргован. Ве поздравувам со мирисот кој ја носи пролетта и ни наговестува чистина, убавина, младост ....за сите кои ја сакате миризбата
До antonina , бидејќи и текна на мене да ме извести дека тоа што го барам долго време го има во теранова, ти благодарам мнооогу
СП1 до Pelikuna и да те почастам едно благуфче... СП2 до Glossy-girl и тебе ќе те почастам со едно благуфче...
Поздрав бек и до двете Секси Лејди и Ивана Мкд и до k.i.m и Gordana 10 без посебна причина Ај почастете се
Алеси благодарам за поздравот. Еве ти враќам уште еден. Враќам поздрав и до Glossy Girl. И уште за крај и еден за HurremSultan.
Ариелке моја драга Ноел, фала ти од срце, ајде и тебе нека ти е со среќа и со лесно Имајте убав ден, и уште поубава недела
До сите што кога ќе добијат, јадат како диносаури, се’ им пречи, за инает возат точак и го малтретираат недолжниот им партнер!