СП до SexyLady,затоа што требаше 1 мин. да чекам за да и го прочитам потписот. И,поради корисничкото име.Прекрасно ти е.
СП до Ади моја , многу ќе ми биде ќеф ако се запознаеме наредниот петок , имаш покана за кај мене да знаеш .. СП до ТајгерЛејди , интересни ставови на размислување ми има !
Доо Хипстеер(ката) де, која ми љубомори изгледа. Ама не знаеш колку забавно беше, дури 10 минути можев убаво да зјапам во автобусот додека чекавме да се врати возачот, па и кај кружниот тек кога се возевме, леле колку беше забавнооо!
СП до Маца Лав, ме натера да излезам надвор да ја видам месечината СП до сите што ја обожаваат месечината и редовно ја гледаат долго...долго...
До Gea! Уште и го памтам она: Пукнала ти мори гума, ќорава ли си? Од тогаш си пазам јас кога возам, да не ми се деси такво нешто Па некогаш кога ќе ми текне на целата случка, си се смеам како улава А сега само што не паднав од столче кога те читав во Ден пред испит! Колку живописно опишуваш случки... одма те замислив полупијана со микрофонот во рака!
Голем поздрв и благодарност до Славица999 за нејзината несебична помош и совети во темата за уредување на нашите домови. Без нејзините искуства и совети ќе бев сеуште во дилеми и тотален хаос. Едно големо Благодарам.
Како велат ,,питај патилца а не вражилца,, Спојлер Истите дилеми и јас ги решавав сама пред 5 год Поздрав и до тебе,повели
Една умна особа еднаш напиша: „...љубов е кад ти срце дрнда, во секое време, за што и да е. Не е љубов само фатени две раце, каде си ти до сега?, која ти е оваа?, зашто не ми се јавуваш?, ќе останам вечерва без модрица?. Како може да биде љубов нешто што те тера да се мрштиш и да пуштиш солза? Да живееш во страв?“ Поздрав до неа зашто е совршен мислочитатор и емоцичувствителец.
Мерлинка! К’ј си ти да ме смееш? те поздравувам, ми недостига твојот интелигентен хумор кој ме тера да се смеам на многу неинтелигентен начин, со зината уста ко мислиш сеа сум се родила и до ЦИА - јесте да, ја сам тај, виновна сум, водолија сум. А ти си родена на најубавиот ден ако не се лажам, не зошто е денот тој, туку зошто една моја драга, најдрага особа е исто така родена тогаш. Јас вака делувам изгубено, и не ретко не приметувам ништо ако ми веруеш , ама чат пат нешто ќе ми го задржи вниманието И ето такој, и до сите кумановки на форумов, кај сте бре сакам да ви го научам дијалектот, а многу ви е тежок, а сакам!
до Дузи Ако некој ти заврши услуга во животот тоа е Дузи, ептен фер и фино моме, мило ми е што имав среќа да го запознаам Сите книги ми ги донесе, да не заостанам со учењето Фала ти многу
СП до Секси лејди, Мања, Ливин Глам, Жапче, Пирамитка, Лилитка, Мерлинка, Теодора, Ана Каренина, Бичхед, Шилеа ме држите онака на форумов да се уклучам повремено и да читнам. Нема бар кај вас лизни мазни, што е тоа пуцаш директива и то е то.. умни сте ми умни ама многу.. Туку ај со мене у Њујорк ако ништо на сон.. http://www.youtube.com/watch?v=vD-OfjOg ... ture=share
Бидејќи многу ретко го посетувам форумот во последно време, наминав само да поздравам неколку женски. Прво девојките кои ги видов во модни критики и изгледаат точно како што ги замислував. Старфиш (иста ANNE HATHAWAY барем од она што го видов на последната слика што си ја постирала) и Даничап го поздравувам твојот специфичен стил, кој мене премногу ми се допаѓа и во мојата глава ти си некој тип на девојка како Винона Рајдер или Агнес што ти е на аватар. Како и да е мене ми се допаѓа. Марама, Мимс89, Џули77, Анат, Ариел, Трендафилка, Енца , Тедимече, Росонерка, Лакримоса и Лудото. Има уште многу женски што ми се вртат низ главата за поздрав, но друг пат. Ве гушкам сите.
Туј сам Славче Активна сам у филмови, иначе изнервирасва ме кд у 2 дна ми едитирава / преместива / избришава неколко најобични мислења кои не бесва ни навредливи ни безобразни, па не ми се замара више... Ја ке пишују а некој што ичера мама и тато му купиле компјутер да се игра сс мои текстови - не. Нек пишуев деца, мене и овакој ми е супер Кд сам веќ туј, поздравче до тебе slavica999, Gea, Doozy, zhapce & marama Поздрав и до недообучени модератори....