А јас те поздравувам тебе цуро ^^^....да да тебе, ти што пиша пред мене п.с. не сум те заборавила, ама не сум дошла накај твојот крај
Шефице, ма секирафте! Соске нервоза? Само си накриви капу и ако некој те дира, кажи ги НАШ КОНЗЕРВО! Пирамидице, еве ед’н огроман кумановски поздрав до тебе. Славица999, Данилела поздрав и до вас! И до Ариелку, на коју Куманово ву е омиљен град.
Поздрав бек до Љубам, на која веќе и имам кажано дека обожавам да ја читам. Секој пост и е толку убаво украсен, што помислувам дека читам извадок од роман. Имај сладок ден! А воедно поздрав и до tweety26
Јас одамна ве немам поздравено и сакам да си ги поздравам тие што се сетиле на мене А тоа се Adi888,Bright,Pelikunce и Kasha И до трите што ми фалат на форумовcrazylady,miss.ricci и teddybear
Сакам Смајли да ја поздравам, и сите фанови на Милан и Барса што вечер ќе се паркираат пред тв и ќе го гледаат блескавиот натпревар. Уфф!
Денес дел од моите миленички и тоа GEA TEDYBEAR I TEDYGREY SHELEA lJUBAM PHYRAMIDE LUDOTO MARILYN MONROE SHANA ROSSONERKA изоставив некоја ...со следна прилика
СП до сите што ги спремиле шлемовите,мечевите,оклопите,наочарите,капите,вузелата,знамето,смоките и сокот,и се спремни,го чека денот на квалификацискиот турнир во ракомет за ЛОИ Лондон 2012 але але
СП ... до Артемишн ... еве од мене уште едно за втора пауза СП ... до Нејтири ... кукло не заборавај на форумов СП ... до Ани.мк и Дивајн батерфлај ... девојки плените со внатрешна убавина
СП до сите што се до уши заљубени во своите кондури, штикли... итн. итн.... Shoes make my day special
Фала ви crazyinlove19 и julie77,ве поздравувам и јас и мило ми е што имаш такво мислење за мене julie А crazyinlove,мило ми е што си имала убав ден А сега и на двете ви посакувам и убава ноќ