Серафимке држ се жено не се дај. Инес.х моме си тераш арно ти.. и Россонерка моме секогаш ти се спремам да те поздравам, лична си ми, умна си знаеш што сакаш.. Ве поздравувам денес сум на вакви песни.. и Теодорке гази по форумов почесто. http://www.youtube.com/watch?v=qTbur-ep ... re=related
и од мене (ќе ме натепаат,денес трет пат пишам во темава ) И до Ким,Гордето,Купер... Ако сакате средба на чет вечер? Јас ќе поучам до после,после малце пауза П.С. И до Љубам,баш си реална,мила и силна,а и како доловуваш се онака уметнички напишано,алал да ти е
Бек до Плавуша точка 17 И уште еден до росонерките и каталонките..Започна одбројувањето.Спремни? Како стоиме со нервите..иии се надевам ќе ни остене телевизорот читав за време на уткамицата Очекуваме спектакл вечерва! Нека победи подобриот..
После многу многу години, Ричи во темата СП Еве на кратко да ве поздравам и искарам.. Значи моите омилени од секогаш Дивајн, Смајли Џули, ТедиГреј, Ана Каренина, Блек Свон, Есперанца, Мисс Независна, Гарпова, Старбакс, Љубам, Жапче, Лудото, Реинбоу, Ани Мк, Ким, Гоу, Плавуша, Серафима.. некои ме заборавиле, некои ме паметат..Како и да е мене сеуште ми сте меѓу омилените...Сигурно сум заборавила некои но тоа не ја намалува нивната вредност.. Не ве заборавив џенцки ама ич! Ете така
До Марама, Роси, Хипсер и Артемишн Многу ми е криво што ја испуштив дружбата, од оправдани причини, ама следниот пат за жива глава не ве пропуштам.
Јас досадна малку, ама Каша убо ми дојде кога ја видов сликана со сончогледите, ми делуваш на многу одлучно моме, со ладна глава.. еве ти песничка.. и да мој омилен филмоман си.. http://www.youtube.com/watch?v=ax6UXyAX ... ture=share
Еден поздрав до срцкастата Хипи! Нема многу лигави зборови да напишам, си ги знае таа кажани и' се во реалноста
Абе темава без мене не поминува,дефинитивно,морам јас пак да манам поздрав. Ајде,СП до сите математичарки,што уживаат во неа,и ја обожаваат...баш би сакала да сум како вас,ако имам математички проблем,се надевам дека можам да сметам на вас.
Голем поздрав до сви Кумановке! Днска кажасва ми дека скроз сам забравила Кумановски, и дека кд се мучу да збору кумановски, тој уствари на ништо не личи. А колко се труди, ама не иде и не иде! Никако ја да стану Кумановка! Еве и за овај пост уопште не сам сигурна дали има грешке, а порано можеше да напишу едну страну А4 формат на кумановски, без да погрешу! Ама учитељ нешто забушава, и тој се одма приметује. Треба малко да прочепкам по тема за дијалекти, да научу по нешто, пошто овакој не бива.