СП бек и за Gea! А исто така поздрав до Ariel- не ти иде лошо кумановски само ќе си поработиш још малко на тој Па изволте куде нас на гости
Сакам многу да ја поздравам цурицата што го има ова аватарче . Ме разнежни од сабајле кога го видов, вака во поголемо издание . Колку е слатко !!! Морав да се редактирам и да им упатам поздрав бек на: Miss.Ricci , anabel-a , Snow-Queen (тебе те чекам да дојдеш на гости, само гледај да биде по Воскресение, да каснеш торта ) .
До МендиЛејн. Уште еден верен Pretty Little Liars фан! А и поздав до сите други кои ја обожаваат серијата
СП до Роси, скар сум ти за сликата во МК СП до Хипстерка, поискрен човек од неа тешко. СП до Артемишн многу пријатна, а да не зборувам колку е убава СП до Старфиш имаш неоправдан, мораш во најскоро време да го оправдаш СП до Џули
До Divinebutterfly - Искористи го максимум викендов за одмор и релаксација До Серафима Гушкам! До Lux - имењачке, мора да блескаш од убавина на таблото
Убав поздрав за убави девојки Спојлер Сп до сите што водат тешки диети Сп до сите бубачки кој не чекаат надвор
До сите што сакаат да скинат некое килце, посетете ја ефикасната седумдневна диета, верувајте ќе ви помогне, додадов и некои екстра совети. Изволте и не се откажувајте!
Оу јеа, јас уште денес и утре. Хух Поздрав и до тебе! И до JoxytheFreak,не само затоа што си фан на Pretty little liars,туку затоа што си уметничка душа и објавуваш прекрасни фотографии. Исто и до Shelea, еден утрински поздрав за убав ден! И до Princess.S.
До Ариелка! И не кажувам зошто, сигурно знаеш зошто, лудо едно, ради С доаѓала пред зграда Ама, хеј, кој не правел вакви глупости кога бил помлад?! Башка, те разбирам ептен Се надевам го направи вчера тоа што ти порачав Се изнасмеав, и ти ли го бараш Тито во Стоковна? Поздрав воедно до оние генерации кои се сеќаваат на стоковна куќа Мост, горе, кај што се продаваа чевли имаше во круг наредени калапчиња за да си го одредиш бројот на чевли. Епа поздрав до сите кои како деца си ги ставале и бутале нозете внатре, па не дај Боже ја набуташ патиката во помало калапче и се нервираш кога ќе ти се заглави внатре, а родителите те тегнат за рака веќе бидејќи се брзаат - ајде бре дете што изводиш тука!
До Најти До ИванаМкд -Се надевам и јас на добри резултати Дивајн Батерфлај-држи се мила знам дека ке биде се во ред
Поздрав4енце до Хипстер! Пресреќна сум за тебе, малце е можда чудно вака од форумски лик што не си го запознал да ти каже, ама многу ми е мило за тебе сериозно. Салуд со:
Пеликуна, Мис Ричи, Реинбоу, Дивајн, Горде, Ади Еден најголем поздрав девојки П.С Ми недостигаат ноќните муабети