Не ја посетувам многу темата а имам да поздравам многу форумаџики. Враќам назад до Мис Ричи и драго ми е што се врати на форумот,и ти си ми на мене многу мила и интересна за читање . Сакам да упатам специјален поздрав и до Ели25 - Многу ми е пријатна форумаџика. Жапче - Ја немам досега поздравено,а ми е многу мила. Хипстер - Оти ми е многу интересна и уникатна. АнаКаренина - Мислам дека нема некој Сдк пост што ти го немам прочитано и ме воодушевуваш со начинот на искажување на настани и емоции. Ла Реина дел Сур - Без некоја посебна причина,ми се допаѓа како лик. Мања666 - Многу обожавам да те читам,активирај се почесто. ИванаМкд - Додека да сфатам која била уствари Ивана.Ти се восхитувам на храброста,навистина си супер девојче. Сп и до Пеликуна,Старбакс,Боависта,Есперанса,Црешичка,Џули,Хај,ЛилБејби и Смајли.Затоа што си ја правиме интересната во Фудбалски натпревари секогаш . Исто и до Најтвокер и Јипмен,најинтересните машки членови на форумот. Утрински да ве почастам.
Дури сега го видов поздравот. Иначе фала многу и поздрав бек до тебе. Многу ми е мило што има некој на форумов кој се сетил на мене.
СП до Џокси. Мислам дека го видов денес, но не сум уште сигурна дали беше тој, во секој случај една огромна душичка си ептен мило детенце си ми И еден поздрав до Серафима, Среќичка, и Мисс Независна за сите по едно
СП до Saya-многу пријатна личност, незнам зошто до сега те немам поздравено ( ). И поздрав до danichap.
Јас маче само на форум глумам намќор, ама ете ме провали дека сум уствари фина. Фала на поздравот, те гушкам!
СП најголем и од мене до тебе Фирлес. Да знаеш дека си еден МНОГУ посебен форумски лик за мене. Можда је до парфема .... . Еве да ги залиеме колачињата со по едно овошно,ама алкохолно,коктелче...за да не раздрма. Cheers!
ЛЕБЕТКА,затоа што си ми се мила eм драга Голем поздрав И специјалниот поклон, со машна врзан Спојлер п.с можеш да замислиш колку ми беше тешко да го виткам овој и да ти го праќам, али јбг тоа е ЉУБОФ
Јас сакам да ги поздравам,пошто ги немам одамна creshicka, Hipster, lovely91, vendiii, RAinbow, Peperutka15, marama, Lepaaa, Look, mims-89, Peperutka90 i Miss.Ricci Пошто ми се мили и си ги читам,а и сме си направиле муабет и ми помогнале и така натаму
СП до АнаКаренина, двете сме „Friends“ манијаци и ги користиме за да не изнасмеат слатко :geek: Спојлер
СП до: Каша Сноу-Квин ИванаМкд Сега гледам дека сте ме поздравиле некогаш. Поздрав и до вас срцки, обожавам да ве читам.