Групно повратно поздравче до TheaEsposito slavica999 Go-Girl Bright Neytiri Ammy.Lee eli25 marama girl23
Еден огромен отпоздраф до tweety26 и anuskaNESTLE! Spoiler И еден ушпоголем поздрав за Мерлин Монро од Струга Spoiler
Поздрав до Магнолија! Spoiler Те видов денес. Pretty woman walking down the street http://www.youtube.com/watch?v=mBrbpWwWafQ
До мојата колешка раперка на форумов - ЦИА Патем, честитки што си положила за мотор. Ќе земам еден вокмен (може и некоја подобра опција) со песни од Тупак (и Еминем) и ќе се возиме, важи? Spoiler -ќе излепиме вакви налепници низ моторов, нели?
^^ Хахаха,фала фала,обавезно го правиме тоа,а за налепниците ма уште сега ќе се јавам да ми ги спремат,цел мотор да си го изналепам,главни ќе бидеме
Посебен поздрав до сите што ми ја организираа свадбата (ех само нека биди,за другото ќе средиме ) А исто така и до Look,CIA,Adi888,K.i.m,martinuska,Julie77,AnaKarenina,Ljubam, TheaEsposito,TheCandy880,Kasha,Bright (па пиши ни,и ти ни недостигаш)
Сакам да ги поздравам и да им се заблагодарам на оние кои што се дел од мојот живот, на оние кои што ме научиле да не си ги повторувам грешките, исто така сакам да им се заблагодарам на оние дволични фаци, бидејќи многу научив од нив. А да! Сакам да ја поздравам баба Кети, мојата комшика која што ми посака среќа за денешниов ден на училиште, и стварно ја имав! Никој не ме испраша Но најмногу сакам да им се заблагодарам на моите мили феминки кои што секојпат кога ми треба некоја помош, или што било, се тука за мене. Ве сакам
Баш сакав да те поздравам деновиве,во случај ако не читаш за да знаеш дека и ти недостасуваш,ајде пишувај ни пак И поздрав до Ади,Хипстер,Дивајн-одамна си немаме пишано,мислам дека е редно време да се читнеме И доо Уника,уште од многууу одамна сакам да ја поздравам,и ги читам мислењата секогаш во СДК,секогаш ми го задржуваат вниманието
Само набрзина да ја поздравам сограѓанката ми убава Магнолија Сликава кога ја видов ме асоцираше на тебе и на другарка ти К. Spoiler
Еден наааааајголем, топол и искрен поздравчич до Дузи-бузи моја. Ептен ми прирасна при срце и ако не се лажам секогаш е тука to the rescue за време на моите срцепарателни моменти. Фино чупенце, многу си ја засакав. Spoiler И те молам шкрткај повеќе по форумов Кога би имала шанса да се соочам лице в лице со неа би ја изгушкала толку силно што ќе и излетаат очите па заедно ќе ги бркаме по улица Поздрав и до ТедиМечето и непрежалената ми Оффи
caroline.costa многу ми е криво што не сум те забележала, ама нареден пат очекувам да ме поздравеш ау Кенди, баш сме у тај фазон, хатиш со ептен звучно ш, па и ко врв на се црно-бел филм Поздрав до двете
СП до Трендафилка по незнам кој пат. Иако ја знам само преку нејзините постови мн ми е мила и е една од моите омилени форумски ликови. До Мисс.Ричи - мила не сум те заборавила , те гушкам . До : Ели25 , Блексвон05 , АнушкаНЕСТЛЕ и Љубам - затоа што сте прeкрасни личности.
^ Ќе се караме..Баш планирав да те поздравам со едно луто човече, мислев воопшто не си се сетила на мене.. ама ете се сети па избегна кршење коски И јас те гушкам мило
СП до АнаКаренина. Нежна, префинета, мерак ми е кога те читам. Со таква леснотија ти се пишувани мислењата, ептен си ми женцка. (за малце помислив дека коментирам реклама за улошки: префинета, нежна, леснотија ... ) и до Хипстер-ката еден поздрав. Те имам на ум женче! Биди си така лепа, фина, млада, и скоцкана момичка! Само делам благо по форумов, ко некој фрик! А у суштина сум фан на солено, а не благо. Ама за атер де, да ве облажам!