Lilbaby, срам да ти е со малку сакаш де не задоволиш а таму вриеш пари од спостска , не че мочи ове ночи Се шалам доволно е и ова Бидејќи и јас сум повеќе фан на солено еве ти од мене една пицичка И поздрав до Циа и Mарамка да знете дека не сум ве забораила и нема да ве заборавам по едни лале и за двете И до насеманата и секогаш позитивната Смајли Со мерак те читам и ме разведруваш скоро секогаш. И до Синтија, која ми е како мала темјанушка, мила, сражлива и скромна, сеуште се бара себе си. Се надевам дека ќе одлучиш за смерот и нема да се каеш подоцна
До сите што имале и сеуште имаат пријателка од детството. И секој средба со неа, им го затоплува срцето. Јас мојата, за ништо на светот не би ја сменила....
Поздрав бек до *Divinebutterfly, со здравје да си ги носиш новите чевли *LilBaby, што си ја утнала професијата! Требало да студираш маркетинг, би правела одлични реклами Веќе те замислувам како читаш за реклама: префинетост, нежност, леснотија... И кога тоа, наместо влошки, на екран излегува најновото издание на „Ана Каренина“ *Shelea, ме изнасмеа со постов пред некој ден! Лазар Бараков, кај ти текна бре! Одма пред очи ми помина: МалистА ПуликалА! А мене вечерва бидејќи ми се јаде штипска пастрмајлија, еве ви испраќам една
Иако не пишувам често на форумов,ве читам сите и ве сакам Вечерва ќе испратам најјјј сп до julie77-Бидејќи ни се ближи родеденот ЈЕЕЕЕЕ (Во исти ден ни е така да си знајте) Даничап-Бидејќи ми беше мило кога видов дека некој се сетил на мене и ме поздравил. ДивајнБатерфлај-Бидејќи така сакам! Артемишн-Бидејќи многу ја почитувам Пупи грл-Бидејќи знае да ме насмее во темата Величенствениот (Исто така си ги поздравувам сите оние кои редовно коментираат во таа тема т.е Хуремките наши ) Исто така ги поздравувам Брајт,Марама,Љубам,Хипица,Рејнбоу,Циа,Фби, и Блексвен.. Верувам дека многу други сум заборавила,ама што да правам долго време немам поздравено никој па не се памти
До сите кои беа супер изненадени од добиеното платено сместување во приватни апартмани на островот Крф во Грција од Тања. Спојлер
Фала Анеее,да ти се вратат поубави Поздрав бек до Ammy.Lee Kај ми се губиш ти женска? Или па јас се губам и не сум те приметила низ темиве...Ајде ќе се читкаме повеќе кога ќе имам повеќе временце... Поздрав и до Annie.mk1 i Libera
До CIA, одамна ја немам поздравено, ќе се читниме овие дена сигурно. До Lilbaby, И неа одамна ја немам поздравено, создравје да си ги трошиш паричките, сигурна сум дека убо ти дошле До Annie.mk1, Те гушкам ! И до организаторките на свадбата на Divinebutterfly .. k.i.m, Gordana10, Tessi, Mrs.cuper, Snow-queen.
^само деверуши по сликиве, а кумата? СП до серафима и нејзините благи,поубаво нешто у живот не сум пробала
Види види што убаво сме испаднале на сликава Најголем поздрав и до тебе ,Mrs. Cuper,Divinebutterfly,Snow-Queen,Annie.mk1 i AlanisM http://zoebakes.com/wp-content/uploads/ ... cake01.jpg