јас би ги поздравила сите они на кои им недостасува некоја личност и чувствуваат некоја празнина во нив поради тоа .
СП ... до Ели25 и Маца99 ... толку ми се слични на моменти помислувам како да се реално сестри За убав ден ...
СП до Look senjorita.lombardi Serafima stetoskop maca99 eli25 Trendafilka MSkorpionka AnaKarenina danichap nena2010 можеби немам остварено контакт со сите вас, но да си знаете дека уживам читајќи ве. Инаку листава е подолга затоа што не сум често на темава (срам да ми е ) па си викам да ги поздравам тие што мислам Убав викенд
Нежни, слатки, сончеви поздравчиња пракам до CIA julie77 AnaKarenina MandyLane Shelea бидејки ги чувствувам блиски на некој начин
СП до mims-89, не сум заборавила дека ми вети прошетка низ твојата населба! СП до marama, и кафето со тебе не сум го заборавила, само никако неможам да се средам со време, факултетов целото ми го зема! СП и до martinuska-истото важи и за тебе! СП и до Tinkerbelll-Браво за прекрасните комбинации во Модни Критики, совршенство стварно! DivineButerfly-Колку само знам како ти е, колку само знам колку ти се седи дома, се спремно, се готово, ти само да уживкаш! Ама ајде нека ти биде мотивација тоа што уште само малку и после ќе се гордееме сите тука со нашата докторка!
Ааа, до Кирче Лазаров. Браво бе брат, се што можеше да ни биде потенцијална шанса за ЛОИ, се` упропасти.
Јас ништо не гледав,на крај само малку на школо. Имаа шанси,ама не ги искористија...СП до сите што и после поразот си ги сакаат,бодрат и си потпевнуват "Излези момче " и "Едно име имаме".
СП до оние што се уште го подржуваат Кире Лазаров.Само тој играше?Во него е вината?А кога е прв на некое првенство сите го ставаат на аватари и статуси?Толкави ни се можностите луге... МАКЕДОНИЈА