СП до сите луѓенца во Македонијава што сакаа да му направаат еден влез со маја гери точно во пределот под стомачето на ПеДерсонот и притоа да останат со ладна насмевка на лице. Мразам желби кои не можам да ги исполнам.Мразам.
Сп до диносаурусот кој порано ми помагаше и заедно ги освојувавме падините на Шар планина а сега отиде да помага на другите на која им е потребна таа помош Сп до гулабите ЕДЕН ДЕН ЌЕ ВИ ВРАТИМЕ И сп до сите што на утакмиците со Македонија се цело време во оваа позиција "НЕ НЕ НЕ ГО ДАВАЈ , ДАЈ ГО , ПОДАЈ ,НЕ ВАКА , ТАКА , ТАМУ , ДЕБИЛУ ,, АААА, МАДАФАКА" и НА Кенди , гледам сјае како сонце покрај овие темни облаци
Ели премногу ме израдува твојот поздрав, поминувам низ поинаков период - матурантски . Почесто ќе пишувам, ветувам .Ми недостасувате сите .
Денов не ми е по мерак нешто и нервозна влетав на форумов вечерва, првенствено за да се испукам... Ама кога видов колку феминки ме поздравиле денес, ми дојде топло на душичката Еден огромен и нај најспецијален поздрав до eli25 Bright tessie Glossy-girl TheCandy880 Ми го разубавивте денот! Се мислев дали да ве почастам со кафе, колачиња или лимонада, ама на крајот решив да ви испратам соништа. За никогаш да не престанете да сонувате и мечтаете!
Ете, јас вечерва ќе ја поздравам Лилит. И тоа онака, еден искрен поздрав. Благодарение на неа и нејзините уникатни мислења, дебати и дискусии, научив многу. Поздрав до неа затоа што кога има shit денови, овде ги пренесува на дамски и достоинствен начин. До неа, затоа што потребни се луѓе како неа на планетава.
Ја поздравувам Пирамитка, имав чест да ја запознам вчера и можам да кажам дека е прекрасна, едноставноста и убавината која ја има, скокотливоста и опуштеноста.. паметчето..абе една си и точка.. http://www.youtube.com/watch?v=-lIq1_Ur ... ture=share
Леелеле фала на поздравот Спојлер не се правам важна само што не те познавам,и извини малку од касно што го гледам постов следен пат ко ќе ми речиТ некој непознат здраво ќе зна дека си ти
Поздрав бек мила ...штета што сите не мислаат така како нас... НАПРЕД МАКЕДОНИЈО Упатувам поздрав и до оние кои планираат максимално да го искористат денов во шетање,шопинзи,кафиња,бла бла...и посебен до оние кои ке и се посветат на книгата. A,и до Либера фала и на тебе мила.
Ги поздравувам anastasijaki и cecilia ,само што прочитав дека ќе стане мама. Честитки. Повелете девојки заблажете се.
[СДК] Сакам да кажам... Сдк ... без нозе останав ќе ги поздравам сите што беа вчера на RUN(dnb), и самите ќе признаат дека беше лудница... that was the best night in my live
Поздрав до rossonerka Кога и да ја видам сликава, ми текнува на Рики твој и малечките негови До LivingGlam Веднаш ја забележав на форумов уште кога почнав да го посетувам, секогаш многу убави книги препорачува. А и знам дека порано имала амбиции за да стане балерина, јас имав сон да бидам виолинистка, па некако се најдовме на иста фрекфенција И до Marama, со желба побрзо да оздраве
Доо Хипстерка,ја испозамарав со моите „љубовни проблеми“,кутрата таа Ти испраќам многуу гушкиии Спојлер