До сите што ги користат услугите на VIP,најдобрата мобилна мрежа во нашата државичка. Си знаат како е
Фала за поздравот . Јас те поздравувам тебе, Adi888, Sara123, Plavusha.17 и thelittle17 и останатите форумџики
СП ... до Лудото и до сите љубители на салати вакви или онакви Поздрав и до оние кои повремено знаат да комбинираат со ... Spoiler
СП до Abeja, anabel-a, Glossy-girl и Serafima. Ви посакувам оваа недела да ви биде исполнета со насмевки, баш како мене...
Тенк ју зери зери мач, поздрав бек до тебе и другите „среќнички“ од листава И до сите други унесреќени со мрежава :geek: Сакам денес посебно да ја поздравам Жапче. За фраерското чувствување денес. Жабо, ооооо Жабо......Не се губи, не туку стискај „ми се допаѓа“, ами крекни, т.е. чкрткај почесто.... Фалат твоите постови на форумов, што да ти кажам сега друго..... И до ИванаМкд. Многу ми е мило кога прочитав за резултатите , искрено ти се восхитувам на храброста, борбеноста и огромната волја која ја поседуваш Најискрено ти посакувам да ни пишуваш за се' подобри и подобри резултати А ние тука сите со тебе заедно ќе се радуваме
Поздрав до Саја, се активираше малку повеќе последниве денови, баш ме радува. И мислев дека си постара, барем мене ми оддаваш таков впечаток. Силна си и борец. Саја - ти си кокиче. Поздрав и до Калиопе и Синтија, боцкала кои со живописните постови разбиваат форумска монотонија, измамуваат насмевки и ми го разубавуваат денот. Вие сте - магарешки трнчиња.
СП до MandyLane чисто онака, ми задржува внимание И до Doozy оти се имам смеено до солзи од постот за првиот лет со авион супер џенцка ми е
Ве поздравувам сите јас! Ми недостигавте! Уффф 6 дена без нет,катастрофа! Без Фејсбук преживеав,ама без Фемина неможев И СП до tweety26 i Adi888,фала за поздравчињата и ко ќе можиме ќе се читниме на чет Ама од утре натаму за сите по некое
Дивајн, Ана Каренина, Теди Мечето, Теди Греј, Љубам, Жапче, Блек Свон, Џули, Ким, Смајли СП до вас девојки. Ве читнав баш и сакав да ве поздравам.. За убав ден ова срцево мое и по еден пијалок од мене, за подобро расположение