Се читкаме секако Divinebutterfly Ја поздравувам и јас Danilela. А ги поздравувам и k.i.m и RainBow и им благодарам за синоќа.
До rossonerka. Ми се насолзија очиве гледајќи ја сликата од кученцето од што е прекрасно,абе душа најубава на свет, дури мене ми е криво што си морала да го дадеш. И поздрав до Elennaa, julie77, Unica.
Најспецијален до TeddyGrey бидејќи читам дека ти се враќа насмевката, продолжуваш да си го градиш твоето ЈАС, гледаш на работите со се‘ подобри и попозитивни мисли... Браво! Go girl!
Сп бек до MandyLane и Danilela. И сп до creshicka. Spoiler Фала за тоа што го постираше, затоа што го научив на памет.
Ете што сум заборавила.. Rainbow СП до тебе женска, и да знаеш те чекам во темата за Роберт Патинсон (откако ќе изгледаш некој од новите филмови со него) да се посмееме и да се контраме малку Спреми си и сличиња, знаеш за делот каде што треба да ме собориш со факти
Поздрав и до тебе и да ти кажам дека кога и да налетам на темата уште се смеам на сликите. Поздрав и до Ким.
И јас да поздравам една група феминки. Kоја од нив ме поздравил, која не... Nооооооо, чисто од ќејф... Rainbow, Wild , Ariel , Gorde историчарката Spoiler MissRicci ОзбилнаЖена BlackSwan Abeja... Spoiler GreenEyes имам периодов друга занимација, што ми стана опсесија кога ќе ми пројде ќејфот... ваљда ќе зачестам. Џули, те поздравуваме... сите ние- јас, шаманов и птициte што ги оскубал за да си наќити косица Spoiler Има уште многу, ама и вака се премногу
до Тато мој. И до сите татковци, генерално. Утрово ми ги даде, за да ги џвакам а може и да се шминкам со нив. Тато закон си ♥