СП back до creshicka. И до Lacrimosa, anabel-a, TeddyGrey, femina90, Divinebuttefrly Имајте убав викенд и среќни празници!
СП до teddybear,MandyLane,Sara123,Alesii и ludoto19. Спојлер Ова за нас,да се почастиме. Имајте убав викенд и среќни велигденски празници.
Глоси Грл те отпоздравувам. Сп до Кате21,Нутриционист,Лух,К.И.М,Твити26 и до сите останати девојки па и машки на форумов.
Уф, ама ме погоди со чоколадава.... Една од омилените ми е Поздрав до тебе, мило ми е што ти помогнав барем за момент да ти биде полесно Повели, заблажи се и ти
Фала Како да знаеш дека дома имам лале, само жолто Поздрав и до тебе, и ајде конечно да се видиме во Штип, ама надвор од факултетот
Сп до сите кои слават Велигден! Среќен празник. Особено сп до тие кои не забораваа да ми честитат Бајрам.
До Најти ДивајнБатерфлај Крејзилејди(иако не е активна повеке) ИванаМкд И друштвото од фудбалски натпревари...ми го правите животот розев Ве сакам
Дојде редот и јас да поздравам некого. Одамна немам пишано . Инаку сакам да ги поздравам затоа што ми се ептен интересни личности, луѓе кои ми е драго да ги читам и пред се' имаат ,,нешто,, во себе. Here we go! -Серафима - -crazyinlove19 - -Еленнна - -Горде - -Глоси грл - -сара123 - -Даничап - -Марамка - -Ариел - -Лудо -
Јас би си ги поздравила Радишанките на форумов.. драго ми е што ве има овде.. http://www.youtube.com/watch?v=7dhFvI5G ... AAAAAAAABA
Шејм он ми, дури сега гледам. Баш мило ми падна за поздравот. Те гушкам. Поздрав назад. И ај уште еден СП до сите.. онака, ради празников. Христос Воскресе!!