Сп бек Srekicka, Cacy, Snow-Queen, anabel-a, Elenuskaa, Gordana10, Divinebutterfly, Hayley, ви благодарам .
Сега ќе ми простите на подолгиот поздрав но оддамна немам поздравено па ќе речете еве карак не заборави е пу пу не е така. Ете еден голем поздрав до Блонд, Горде, Хипица, Кенди, Мечето, Жапче, МАРАМА, Лилит, Виножитка, ариел, ненушка багуфче, штрумфета, crazyinlove19 и знам дека испуштив многу нека не се (лутат ) на сите останати праќам
Огромен Специјален поздрав до MacaLove, Srekicka, sesilija, AnimeHQ, cigarce, Doozy, IvanaMkd... И СИТЕ феминки, абе ми вративте насмевка на лице...
До сите кои ги мрзеше да станат од кревет,утрово Ах колку ми фали мојот кревет,ќе го сонувам на овој тмурен ден
Јас сакам да ја поздравам Sanjalica! п,с Немој толку сериозно да го сфаќаш форумов. Форум - како форум! Имај убав остаток од денов! Иако малце тмурно и никакво е времево, се поминува некако . Спојлер Еве едно топло чоколадо од мене . Cheers!
СП до Серафима, сакам вака јавно да и се заблагодрам, за тоа што ме трпи, со моите згоди и незгоди сакам да и кажам дека е НААЈГОЛЕМОТО СРЦЕ....
Праќам огромен поздрав назад до Карак и до Старфиш. Малку се заборавивме, но нема врска. Се` уште ве почитувам многу!
.. до тој што чекореше бавно зад мене, бидејќи јас нешто се полжавев од инает. Знам колку се брзаш обично.. Тогаш, едниот и единствен пат, не знам како успеав да одам со исто темпо. Колку си ти динамичен, само да знаеш... во мене, до мене, кога те слушам како пееш. И тогаш, кога јас свирев на твојата гитара, динамично ме погледна и динамично дојде до мене. Дури насмевката ти е динамична. И денес, не си ти за обвинување што само еднаш очи в очи се ѕверевме. Не дека моите некогаш ќе бидат така темни и длабоки ко тие твои чоколадни езера, за да има што да видиш. А уште кога јас се капам во нив.. ммм. Никогаш нема да знаеш што ти за мене претставуваш, ма да еднаш блику беше со нагаѓањето. .. до тебе, ти зад мене што одеше и што ми свирна. Еднаш. Два пати. Не се вртев, ме исплаши. На крај и краева, можеше да забрзаш како по обичај, а ако толку не сакаш да ти го чујам гласот ќе можеше да ме узминеш. Јас нема да ти дозволам и овој пат да ме повредиш... А не се ни знаеме.