Денес СП до eli25, ines.h, julie77,La.Reina.Del.Sur, Elennaa, Hipster, Mishela, Mims-89, Smilly, ludoto19, Beauchamp, sanjalica, stylishh, t.i.n.k.e.r.b.e.l.l, ViktorijaMari И знам дека пак некоја ќе заборавам ама нареден пат и останатите
Ги поздравувам Мимс, Марамка, Инес.х, Жапче, Мисс Ричи, Брајт, Дузи, Анушка Нестле. Имајте убаво утро! http://www.youtube.com/watch?v=XKw6MewhYz8
До Anabelle, деновиве ми е активна на форумов, ја заприметив и ептен ми остави добар впечаток. Особено со линкот од Flunk у СДК. Љубки до тебе џенцка.
eпа вака сакам да ги поздравам жените поради кои после секој нивен пост јас немам инспирација да пишувам,бидејќи имаат што да кажат,бидејќи стојат цврсто,и знаар што сакаат : Љубам,Пирамитка,Марама,Лилит,Шела и Серафима за вас тоа смајли ќе оди исто така сакам да ги поздравам Хипица,Еленушка и Сањалица,Анабел-а Сите имајте ми убав ден
Специјален поздрав до организаторите на форумов, кои се потрудиле да најдат доктори кои ќе ни излезат во пресрет за нашите проблеми. Не дај Боже да имаме проблеми, ама помошта е драгоцена. Ве очекуваме со поголем број соработници
Еден огромен фидбек поздрав до Брајт. Ти благодарам за песната уз поздравот - си се исповедав некаде низ темиве дека беше инспирација за мојот ник-нејм, а и онака бев скисната нешто, па ме расположи. Фаќај гушка огромна, и ова: http://www.youtube.com/watch?v=jZW4PCaxGS8 ко дрога ми е, не минува ден без да ја слушнам и почнав да ја учам, ама слабо слухот, слабооооо. Ќе си ги најдам нотите.
Јас одамна не сум ги поздравила моите драги феминки, коишто секогаш ми помогнале кога ми требело нешто, и кои со мерак си ги читам. Ги поздравувам sesilija, rossonerka, lilit, mastunuska, Trendafilka, Moira, annath, PParaskeva, cecilia, mona.s, SOVRSENSTVO, crazyinlove19, LivingGlam, Zlatusko, bittersweet, Snow-Queeen, Ariel, happygirl, julie77, irrena. Сигурно сум пропуштила некоја, ама ќе ми текне ќе пишам пак. Имајте убав ден.
Сп до- Gea,Alesii, Mishela,Hurrem-Sultan,Girl-Miri,Mims-89,Hipster,Ivana-Mkd. Поздрав бек до Кралицата над мене !
СП ... до Лакримоса, Дивајн, Златушко ... посебен уникате за уникатната Срцекршачка Толку живописна е во постовите, нема шанси да не ги доживееш како да си била ти таму По едно за секоја
Овој пат до anuskaNESTLE. И до сите кои ја играле играва. Јас си ја спуштив вчера, и еве наместо да учам, не можам да се тргнам од Pc. Спојлер
Леле МендиЛејн ме потсети на времето кога најголема нервоза ми беше кога не можев да ја поминам последната стаза од играта. И јас ја обожавав многу . Инаку поздрав бек до Дивајн и сите кои ме поздравиле. Бакнежи .