СП до сите Hot девојки. Hot girls we have problems too, we're just like you, except we are HOT! Упа упа, уназадуваме страшно! Хахаха http://www.youtube.com/watch?v=__HeE6NWmDE
СП за сите девојки кои поставуваат слики во темата Ваши Миленичиња. Најмилото и најтоплото катче на сајтов посветено на најубавите суштества на свет, ми доаѓа да ги гушнам сите преку екран.
Специјален поздрав до: ludoto19-затоа што секогаш е баш лудо и ме расположува. rossonerka-дава добри совети. Hipster и поздрав до мојата омилена феминка RainBow
До firequeenn, те поздравувам и те гушкам, биди силна Ništa naučili al ipak uspjeli ♥ Maturanti 2011/2012 ♥ СП До сите матурантки овде на форумов
Сп до х-ман,криво ми е што едно време бевме во конфликт ние двајца ,сепак мислам дека си ок дечко. (мислам дека и двајцата сме поприземни во живо. ) Сп до Елементал,онака чисто од кеф кон детево ,ептен ми е драго. Сп и до жапче која е предобра личност и ми помагаше во најтешките моменти кога посакував да се откажам од целта. Сп до сите кои поради некои причини кои кога тогаш сфаќаат дека родниот крај секогаш ќе те влечи,без разлика колку државата или луѓето не ти чинат.
Специјален поздрав до : miss ricci - uste pamtam deka treba da imame cas po italijanski,mn."neodgovorna" ucenicka si miri-girl - koja ke mi bide komvsivka utre malku,podalecna de ..se pronaogam vo tvoite muabeti i imame mn slicni mislenja. kostic - morase da si devica za da se slozuvam so tebe so da praam koga so takvi luge mi odi najmnogu muabetot srcekrsacka - mi se dopagaat tvoite mislenja..abe nz ednostavno te zasakav Divinebutterfly - koga pisuvam so tebe se smeam do solzi,mn pozitivna licnost si elenuskaa - i ti vleze vo mojot krug na sakani luge,i ne se lutam za toa so me prasa ama znaes ve obozavam lugee..mi go vrativte raspolozenieto,sto se trudam da go vratam so meseci
Зашто јас немам поим дека сме биле во конфликт ? Поздрав и до тебе, ќе видиме за приземноста да не биде обратно
СП до belieber затоа што ме потсети на едни кремави штикли што ги бендисав, дај да појдам да ѕирнам дали донесле нови во мојот број