За прв пат во темава сакам да ја поздравам Calliope, уште еден од моите поомилени форумски ликови чии мислења никогаш не ги прескокнувам. Имаш посебно изразена смисла на хумор и интересен начин на прикажување на случки и настани, што едноставно е жално човек да не ги прочита. Имај убава вечер и повели една Converse торта за убав викенд
Најголем СП до MandyLane, за нејзиниот потпис. Имај прекрасна вечер мила, со мојата омилена. http://www.youtube.com/watch?v=_GqnDROi6l4
Ќе си ја поздравам и јас MandyLane. Едноставно уживам читајќи ја, смирува... Во секој збор нејзин уживам. Во секоја буква, запирка и точка. Ја читам од првиот ден кога се зачлени, прекрасна ми е, ја чувствувам.
до сите гимназијалки-матурантки. Спремате ли се за матурскиот танц? Мене ми е многу јака работа, само ферски ќе биде да ни дадат долги фустани со корсети за чувството да биде комплетно. http://www.youtube.com/watch?v=ex_NFpKa ... ure=relmfu Не ми се сфиѓа бе па на плоштад у црвено-плав фазон.
Огромен поздрав до Изабела! Кога му се обраќаш кон дечко ти, можам да те замислам со која страст и љубов го правиш тоа. Навистина си исклучителна! http://www.youtube.com/watch?v=zSpv7dIi ... re=related
Денеска сакам да си се поздравам самата себе и да си посакам се со убаво да помине и се да се реши како што треба. Ете така. Поздрав.
^и јас ти упатувам поздрав и среќа. п.с. ако не си се сакаш себеси, и ако не си прво човек за себе да си се задоволиш не си за никој
Се заборавам да те поздравам и да ти посакам најмногу среќа-Rainbow You will be the best bride Биди сигурна во тоа. Едноставна, некомплицирана, знаеш што сакаш, скромна и најсреќна. Скапите свадби не ја носат среќата, напротив едноставноста и се тоа направено со многу љубов и труд, ќе вроди само бериќет И креток но не незначаен поздрав до Лил Артемка Смајли Сањалица
Само да не дојде до заблуда работава, не е утре свадбата, нешто друго ама сепак битно. И поздрав назад девојки фала за убавите зборови.
E сега една факултетска листа, оддамна не сум пишала есеј во темава и секако по потреба Eпа еве вакој поздрав до Tедимече- нешто ја снема во последно време, се немаме чуено оддамна Mарама- се надевам дека си добро со здравјето и дека си мцкаш лесковачка Cаја, Боависта Инес Х и Роси, зашто се луди по кутриња Битерсвит-зашто никогаш нема да ја заборавам секој твој збор се уште го памтам, и вечно ќе ти бидам благодарна Серафима- девојката ми се има најдено во повеќе наврати, и ти благодарам Каша- За сличното искуство во животот Анушка Нестле-Зашто има преслатко зајче, и зашто ме е*е у здрав мозок, никако кафе да праиме Волфче-и со оваа мома се заборавивме, епа Мсн не е во тренд веќе Ливингглам-Кокичето мило на форумов Алеси- зашто ми е интересна, ме смее со невините постови Дивајнбатерфлај- Во повеќе наврати ме поздравила, ајде да бидам културно дете, ја поздравувам и јас Јуле и Трендафилка- зашто се многу позитивни девојки, и ни една секунда не ми е досадна кога пиеме кафе, абре ни иде муабет ептен, поготово со Трендафиљ дрдоровска, уста не затвараме и 2те Сењорита Ломбарди зашто ми кажа дека сум ја потсеќала на нејзината најдобра другарка Тоа е женски, знам дека е огромна листава ама ете, Лудо ретко вакви списоци прави И за крај-лаку ноч