Лудото на која и ветувам дека ќе се видиме неделава Трендафилка на која и благодарам за доброто мислење на родните ми луѓенца од Тиквешијата И препорачај ми добар трилер мистерија, ју ноу ват ај мин. И поздрав до дамите кои знаат за шшшшт, посебно во љубовните караници... Живели за дамите кои знаат кога да замолчат а со тоа да кажат милион зборови. Живели за мене, јас штотуку кажав се што имав, а тој мислам дека еднаш за секогаш разбра како треба со мене на таа тема.
Сакам да ги поздравам сите феминки и да им заблагодарам за преубавите роденденски честитки, ми го направивте денот поубав
боа виста,тебе роденден ти било,нека ти е срекен роденденот да си ми жива здрава срекна и весела секогаш!! поздрав до сите феминки,може не сум најредовна ама сепак ве читкам..
Стварно Тањушко зашто те нема? Еве јас тебе ќе те поздравам. Не дека те следам во чекор и не ти ги манијачам мислењата, ама од време на време те читам и од некоја (непозната) причина многу си ми интересна. Ќе бидам среќна ако си ни поредовна
фала даниелче за убавите зборови,почестена сум зашо ме нема..незнам мила,изговори еден куп,немање време,немање инспирација,желба за да пишам,замарање со некои секојдневни проблеми али и животни одлуки итн..сепак ја отварам феминава неможам а да не читнам шо како има,ипак се осекам као староседелец тука,со фемина сме заедно од нејзините почетоци. ве сакам мои драги феминки да не ве набројувам оти може ке пропуштам некоја,вака ве сакам сите
До Kasha зошто ме врати во омилените денови од средно кога еден каталог шеташе по училница и сите грепкавме, триевме да помириснеме. Технологијата тоа не го надокнадува!
Прибидејќи Љ ми е главната буква на денешниот ден, а на Љ и со Љ има многу убави работи, како Љубичици, љубени љубовџии и љубовџики, биЉарката и нејзиниот Тарзан, коЉумбо чоколадо, ќе ја поздравам денес ЉУБАМ! Шо бе, не можам порано да те изненадам? Можам и ќе те Сите ќе те мислат интензивно друг ден, јас ти подарувам лале денес. Може? А л-то е блиску до Љ-то. И на ти песниче, сензуално, ти го позајмувам http://www.youtube.com/watch?v=0Yeb3q5n ... ture=share
До Инес х. - зошто е храбра чупка. И никогаш не се откажувај од тоа што го имаш и цениш! Полно љубов.
Специјален поздрав до лудачите како мене што последната жешка сцената од Елена и Дејмон од TVD ja превртеле едно 10 пати.Јас сега се топам со песнава што одеше во позадина, па затоа специјално ве поздравувам со неа. http://www.youtube.com/watch?v=zMBTvuUlm98&ob=av3e
...до сите фемки од ск на воздраст околу 21, 22, 23,расположени за ширење познанства, ќе поминувам многу време таму, а нова сум во градот и не знам баш никој, па добро би ми дошле пријателки
А јас сакам да ја поздравам цурава над мене, зошто како што она ме насмеа денес, никој не успеа,солзи ми потекоа п.с. Omg, this b*tch again???"