Сакам да ги поздравам.. Серафимке мека си толку мека.. ама силна.. Анабелче- осмех ми оставаш епетен мило суштество си ми. Невермор- ју рул! И немој да си се откажала од оснот. Сањалица- толку си чувствителна, културна плус Радишанка, те гушкам и не барај емоции од светот и внимание толку многу, верувај од тоа не се живее, борбеност, труд, ум и љубов од оние што навистина ти значат. Ние се појавуваме и заминуваме. Трендафилка, Пирамида и Лилит сте ми, сте биле и ќе ми останете инспирација во вас има дрскост, интелект, сигурност, и можам да научам.. http://www.youtube.com/watch?v=gRwFRMGp ... ture=share
Сп до: Scar. Tissue - Мила си и делуваш нежно. Апел до тебе да се активираш на форумов бидејќи овде недостигаат членови со асални мислења. A и + никот ми е посебен, од мојата омилена песна. TeddyGrey - Редовно те читкам, интересна си ми. Мило ми е што излезе од тешкиот период и му се спротистави на Животот. Силна си. Keep going.. AnaKarenina - Официјално денес те поздравува дека ‘Ден на книгата‘. Асоцијација си ми на уметност, женственост и елеганција.
Еден најголем специјален поздрав БЕК до девојкава над мене... Мила особа се крие позади таа морничава маска, знам јас
Еден голем поздрав ДО СИТЕ ФЕМИНКИ недостигате ми многу ама немам многу време да пишам Поздравувам ве со слатки коктели тамн за топлото време (незнам колку е топло кај вас ама кај нас е топло) како и да коктелче е секогаш супер Бидите ми среќни ,весели и секогаш отпуштени ......и незаборавјте има секогаш некој кој ве сака и МИСЛИ НА ВАС