До сите што обожаваат Цезар салата. И чисто да ве информирам дека најдобрата што сум ја пробала во животов е новата во МекДоналдс. Би можела да живеам само на неа.Озбилно.И на сладолед како десерт секако. Mххх ....
Поздрав до сите зависници од фемина(и мене ме заразивте) а и до сите љубители на торта, ајде повелете.
^СП до Џенцкава над мене, ми изгледа како позитивна цура и за ludoto19 ....значи стварно си луда (позитивно)
Поздрав бек до тебе, прво чисто од култура да вратам, второ затоа што навистина обожавам да те читам, целата си таква мила и позитивна и трето - да ти посакам среќа на испитот! И ти посакувам што побрзо да најдеш некој со кој ќе ги имаш тие 10 минути до 00:00 и дупло повеќе, затоа што заслужуваш.
СП до ljubam Морам да ти кажам дека многу ми се добри твоите фотографии и се надевам дека еден ден ќе збориме на ова тема повеќе
Јаоооо,фала многу,каква насмевка ми развлече поздравов само да знаеш,поздрав бек до тебе и да знаеш редовно ти ги читам постовите во СДК,тие се едни од оние кои никогаш не ги пропуштам
Одамна немам никој поздравено CIA zhap4e Divinebutterfly Annie.mk1 Juicy Lilbaby Mrs.cuper Snow-queen N.Kety Serafima Pelikuna
Каша совршено место за првото кафе ор нат?! Те гушкам силно. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... e134ZwhvU#!
Најпрво до Artemission затоа што е УНИКАТ и затоа што ми ја разубави вечерта и ме изнасмеа за ич пари Втор голем до WildCherry затоа што е внимателна и многу ја ценам.. Поздрав бек и до Ади, а и до Дивајн да знаете дека сум ви лута што ќе пиете второ кафе без мене! Толку ај чао сеа
^ Јас ти го враќам пак назад поздравот ,и фаќај го првиот, воз, автобус и ќе пиеме сите три кафе Ај чаоо Те гушкаммм
Ани уникатни сме и двете Имаме ист вкус кога станува збор за "добра креација" Поздрав и до тебе, имај лесна вечер Спојлер Немој да се плашиш, добронамерна е
СП до Iki.Olsen и K.i.m, за убавото друштво И до Elennaa пиши ни повеќе и во другите теми,недостигаш И до Annie.mk1,не ми се нервирај,се ќе е ок П.С.Третото и со тебе Adi888 ќе си се изгушкаме утре Zlatusko кај си докторице,скрос ни се изгуби