До Шелеа! Многу ми си слатка толку заљубена Зрачиш позитивна енергија, и се расположив кога те прочитав, јас сум секогаш за љубов, и ми е преслатка таа љубовна енергија Само напред, ви посакувам од убаво поубаво со либето Исто сакам да ја поздравам и Еленче - Еленушка, Серафима, Срекичка, и Мисс Независна.
Специјален поздрав до Блонд,нека ви е среќна годишнината,а исто уште поберикетна да ви биде оваа година
СП ... до Мерлинка. Кој те забораил мор??! СП ... до Теодора. Се прави многу важна СП ... до Блонд. Честито љубовна година мами, да ви се редат до недоглед ... Утрински ...
^ Поздрав до женскава горе И сакам да ја поздравам danichap уште една симпатична и пријатна девојка на форумов. Повелете попладневно кафенце за двете со многу љубов
Специјален поздрав до : костич еленускааа ади888 перла мири.гирл срцки бидете ми секогаш вака срекни и насмеани
поздрав до сите феминки што се бориле до крај и возвратиле на ист начин на некои работи имајте преубав ден
Еден најспецијален поздрав за: Лудото, а и да ти посакам со среќа утре Мис Ричи и до Елена која ме подзаборави малце П.С Лигите ми истекоа од сликава
СП до Divinebutterfly, многу ми е мило што пишуваме често на чет. -Благодарам N.Kety за поздравот поздрав и до тебе пс. Ова е твоето Кафе? Ако да навистина креативно за жал имам нематено нес :geek: пуста мрза