ФАла Мало,те поздравувам и јас тебе многу и да знаеш те читкам по темите,иако не сме имале многу контакт,срценце си ми и ти,и во многу мислења ти се пронаоѓам А и знаеш што? Пази некој да не те грабни пошто си многу убава и дотерана И ќе ја поздравам и Мис Ричи,да знае дека многу си ја сакам и неа И не ве заборавам,само понекогаш вака ко ќе се погоди да треба да учам и да подизлезам,не ми останува време да пишам.Само ко ќе си правам паузи
сакам да ги поздравам девојките кои беа со мене во моите кризни денови, во моите тажни денови,во моите разаоцарани девојки... ви благодарам што бевте со мене, што ми дававте подршка,совети за подобро,и сето тоа што го направивте за мене.. сто тоа ми помогна многу и никогаш нема да го заборавам ве сакам green.eyes Pelikuna ангелл heart.stealer
Хахаха, маица за мрзливи луѓе. ХА ХА ХА Баш за мене, денеска. Ајде поздрав до сите други мрзливи луѓе, и до тебе памелче.
^ Ќе ти чувам, а сега ти стегам палци за посакуваната форма, иако мене не ме интересира тоа. И, да уште еден поздрав до сите што не се замараат со слабеење. Спојлер Aма да не биде, да не ви давам мотивација...еве. Спојлер Можете диеталци.
Сп до Ариел - до скоро не те ни забележував но сватив дека си една прекрасна личност Шилеа- Колку си само директна,искрена.Слаткиш еден Серафима-Оддамна те немам поздравено Џули77 -(нашето е в понеделник ) Исто така сп до Анат,Дузи,ЛивингГлам,Глоу,Каша,Даничап,Артемишн,Лолита и Дивајн која никогаш не заборавам да си ја поздравам
Еден голем поздрав до innablood, затоа што и двете сме на иста фрекфенција - фрекфенција на љубовта И затоа што не избегнувам да ја читам, особено во СДК. Има многу постови во кои се препознавам, па ми се чини дека некои делови како јас целосно да сум ги пишувала. Ти испраќам мала закуска, за убав попладневен одмор поминат пред фемина