НаааајСП Винтер Грл П.С. Јас прво мислев дека си постара, а не мое годиште СП и до Дејзи и До Бројчето,да не ни биде веќе тажничко и до Роуз,и милата Викиче
позз до: *бројче тажното *докторка ан *кате21 заљубеното *трендафилка ирена и сесилија(моите сестрички од кои сесилија ми е по строга) *ким,вики4е,фемина90,карак,спичлес,белен(сите тие ми спагаат во една категорија) *џули-милата таа оззи си ја немам поздравено одамна ива мици и нејзиниот мачор ............................................ ве сакам мои мили форумџики извинете ако заборавив некоја од вас ве сака анннни
поздрав и до тебе срцко....ајде прошетај малку по темиве да видиш како фемина помина во катастрофа хахахха
докторче ајде ќе се потрудам.....забележав сега за сега дека ти упропастиле една тема..... .................. се извинувам за офтопикот.....
Фала мила. СП до сите. Посебно Спичлес, карак (милото), докторка-ан, душица, белен. Извинете ако сум заборавила некој.
Карак и на мене ми е мило , се развеселив малку . Ама секако ако на некој му се пие , дигам раче Сп до тебе, и до кутренцево ако е твое , А како се вика ?
Ова е еден многу многу СП до Гоу, Малата, Анат, Лилит, Бројчето, Лижавка, Шилеа, Гордана, Тања6, Енца (која долго ја нема) и Кате, ама не од мене, туку од нашата драга и мила Катја.Ефремова. Ете така ве поздрави и ви испрати многу
Каде е катјааааааааааааааа? Подсети ја дека имавме еден договор јас и она.. да ми ја поздравиш највеќе на целиот свет
Ептен спрецијален поздрав до Lolypop 23 или ЛИЛИПУТ како што те вика мартина-срцуш Цел ден се немав насмеано ...ама на ова ептен ми потекоа солзи од очи