До сите пролетно заљубени кои сега радо би танцувале боси на мека трева, со некој кој цврсто ќе ве држи и ќе ви диши во врат http://www.youtube.com/watch?v=2_jH2tqp9YM
^ Кравче, пoздрав до тебе сега одма веднаш бидејќи ми ја погоди песната! ~ Btw, he is the one I've been waiting for Леле, љубовта чуда прави, баш како што и верував
До сите што НЕ гледаат турски/индиски/незнам ти какви серии. Сериозно, специјално ги поздравувам и им врачувам орден за издржливост!
Уште еднаш СП до L-enna, денес додека се думав на која песна да направам cover за на youtube налетав на неа во форумов и ми текна дека еднаш ме поздрави со Misguided ghosts, е баш таа ми се свиѓа на гитара!
Поздрав бек до Ади од пред некој ден И до крејзи инлов гирл-мири. Го користам моментов да ја поздравам и крејзилејди-ајде мор вракај се. Ве сакам сите <3
До Wild.Child. У последно време почесто ја следам, и многу ми е мила. Исто сакам да ги поздравам и : Ashling, Kravce, Divine Butterfly како и муживе на форумов, нив ги читам а не сум им мафнала.
СП до Сеси ја би да се изгубиме на нешто вакво Олимпик Бич може комплетно да одмори годинава, па и цела Грција зошто да не
Абе,ми текна дека оние заљубените птички Martinuska i DeepBlue ич не не дружат,не откачија ај активирајте се малце Мартинушке,само во смешни слики те гледам,се изгуби,пиши нешто...А Дип да си намести аватар,каков сака,рече напролет ќе мести Поздрав до вас И до милата Amy.Lee пошто не ме заборава во поздравите Tnx,ми значи тоа И до gingerchild,фала за поздравчето и ќе почнам поредовно да те следам и тебе,да те запознаам подобро