here we go : Листа потполнета Ја би еден поздрав до девојкиве Annie.mk1 Спојлер anuskaNESTLE Спојлер Danilela Спојлер And Last BUT NOT Least my girl Libera Спојлер Aјде на кафенце И
СП Бек доо: Thelittle17 Pelikuna Divinebutterfly Спојлер Ти се извинувам за во вторникот за брзањето , ама морав Ииии СП Доо Plavusa.17 ии Beauchamp, редовно ве читам Ве частам со гумени бонбони
До Дузи, многу ми е слатка кога наоѓа убавина во најобичните ситници. Па нешто ќе ја изнервира, и на крај ќе си рече - ако де, и пак е ведра и расположена. Барем така ја доживувам. И незаменлива си кога го опишуваш Скопје, мајке ми!
Shelea! Срам да ти е! Има уште многу проклети денови додека да изигравам цел ден водна жаба у Охрид, Грција или ватевр на некое друго место а ти ме изнастрви тука Него, мило ми е што не сум само јас манијак по вода и пливање, поздрав до тебе и нека ни летаат деновите шо побрзо да запливаме! Лилит! Еден поздрав за неа и да се релаксира и одморе малку од нејзините бивши и нивните заеднички бивши (трудни) девојки! Колку сум се смеела Спојлер WildCherry Спојлер Glossy-girl поздрав од мене и моите чорби! И секако, најбавите алпски супи Лудото! Вечер ќе ми дојдиш на кафе на мене и на Вито???
СП бек до simon4etooo, Adi888, Divinebutterfly. И СП до оние, што пред да облечат чорапа, ја гледаат дали е лева, или десна.
Cп до сите на кои им текнува на филмов, а воедно и имаа кошамри од него на времето,кога беа мали случајно го најдов, се сетив на него [
Ауу филмов колку пати се криев под ќебе додека го гледав Ај да не сум Оф СП до N.Kety, Serafima, Fairles... и до тебе Лудоо