До Лилит Еден голем и специјален Од Озбилна- Неозбилна- како и да е јас сум де И до тие што им се допаѓа , па не им се допаѓа Сакав да пишам по темите ,гледам лајкот побегна Добро е кај мене е еден Лилитке Ај ме мене Смешно
Look Serafima nena2010 (мојата вредна колегиница од темите за серии ) а и до Trendafilka Спојлер Вчера сонував (у сонов фактички си го продужив саемот на книгата ) си шетам ја низ штандовиве и наидувам на штанд (демек од некоја издавачка куќа, не видов која) али цел штанд беше со тој едниот аватар на Трендафилот на жена (плава) со една ружа што е, мислам знаете кој и со огромни златни букви низ цел штанд пишуваше Трендафилка. Идам ја таму и гледам дека таква книга само имаат, беше така подебелка, како да е кај 400 и кусур страници со темна позадина а на предната корица сликата шо ја опишав погоре. Иако личеше вака од око на роман, уствари беше збирка поезија, па си реков „Малце ли сум читала нејзини творби низ форумов, ај ќе ја земам.“ И доаѓам дома и нешто у стил почнав да ја читам книгава и викам ај баш ќе и` честитам на форумов. Ама се фатив у мисла, пошо сама не пишала, незгодно е сеа ја у јавност да објавувам, ај ќе и` честитам преку ЛП. И` пишав ЛП и се разбудив
Специјален поздрав, до сите феминки кои сега радо би се напиле кафенце ────────────────────────██ ЗА ───────────────────────████ ВАС ───────────────────▓▓─███.─██. ──────────────────▓▓▓▓▓█ ───███ ────────────────▓▓▓▓▓▓▓▓▓───████ ФИМИНКИ ──────────────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓───███ ─────────────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓──███ ───────────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓───█ ───────────█ ─▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ───────────█ ───▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ───────────█ ────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██ ───────────█ ─────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ──────────██ ──────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ──────────██ ────────▓▓▓▓▓▓▓▓▓██ ──────────██ ─────────▓▓▓▓▓▓███ ──────────██ ──────────▓▓▓▓██ ──────────██ ────────────███ ──────────██ ──────────██ ─────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ─────▓✿▓▓✿▓✿▓✿▓▓ ─────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ─────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓─▓▓ ──────▓☰▓✿▓☰▓▓▓ ──────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ──────▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ───────████████
Еден голем спцијален поздрав до Doozy kate21 La.Reina.Del.Sur LivingGlam lolyta777 MacaLove marama Nightwalker teddybear x.Daisy.x Whildchild shelea merlinka Trendafilka ludoto Ljubam и до сте други феминки Убаво да си помините сите на мај (што го слават). Уживајте во денот
До сите што поминуваат низ динамичен период полн со обврски, а сепак наоѓаат време да го искористат прекрасново време надвор, да се прошетаат и супер да си поминат. Редно е утре, ден на трудот, да се одмориме сите уз скара, пиење и музика, за мене може увијачи со кока кола
С.П до Ели25. Страшно симпатично ми делуваш. Имаш и скромност и женственост, и стил на изразување. Браво од мене за тебе..
Оддамна немам поздраено некој во темава. Па ајде вака да почнеме. Голем СП до: -pupi.girl -Artemission -Glossy-girl -Shelea (девојчето со шеширчето ) -ljubam -Peperutka90 -La.Reina.Del.Sur -WildChild
Поздрав и до тебе Oxymoron. Да знаеш дека ми си една од омилените феминки на форумов. Имај убаво попладне. Поздрав и до starbucks.
Најспецијален поздрав до администраторите и модераторите на Фемина И сп до Кате21 нешто ја снема или ми се чинит И до Жапче И до сите авантуристи во душа Толку, ако продолжам, ќе треба до среда да поздравувам
А да, ја заборавив mamma-mia. СП и до тебе женска, преубава комбинација имаш во темата Модни критики.