До сите кои како мали тегнеле штикли од своите мајки, сестри... И, што прерано не почнале да се покажуваат во јавност, дека имаат талент од порано. СП1 и до тие што сакаат да имаат сестра-близначка или брат-близнак. Спојлер
Поздрав до оној што одлајкува цел ден, дај бе реши се одеднаш, таап таап, и завршена работа! Толку сериозно го сфативе форумот, па се предомислувате?!
И такво ли нешто постое некој си немал работа па си играл „ме сака не ме сака„ Поздрав до тебе сонце и тоа еденннннн голем дебел поздрав и една гушка гратис
^^ Ауу, абе некој на велико решил дека згрешил кога ''не засвиѓал'' во тој момент кога се делело лајкови . Ајде поздрав до кој и да е, и до сите .
^ Тој некој веројатно по ред кај сите феминки почнал да ги трга лајковите. Приметив јас кај мене пред едно 2 месеци ми ги снемува лајковите, за 2 дена едно десетина лајкови ми однема. СП до мама-миа. и до плавуша17
Поздрав до сите оние кои од другарчето кое не јади печурки во пица му ги собираат и си ги ставаат кај нив. Уф најслатки ми се туѓите
... anuskaNESTLE Да можев 100 пати да стиснам лајк на твојот последен пост во СДК, ќе го сторев тоа 101 пат. Прекрасно. Orchid - symbol for Love, Beauty, Refinement, Beautiful Lady.
поздрав бек до Kasha Најактивна сум таму на таа тема бидејќи ми е една од омилените а инаку ме има и на другите
Annie.mk1 и Lepaaa - кафето историско ни станува веќе hock: Divinebutterfly - тука сме ние, само малце забушаваме La.Reina.Del.Sur - имаш поздрав и од имењачката твоја DeepBlue - за муабетот за јадењата Look - друшке моја
СП до anastasijaki (сме ги утнале професиите ја и ти ) СП до сите мајки, сегашни и идни, до сите Жени, затоа што е преубаво и неверојатно да се биде жена http://www.youtube.com/watch?v=vUSzL2leaFM&ob=av2n
Знам јас.... А тоа кафето,можи заедничко да го направиме Ако имам време овај пат ќе дојдам и сите ќе ве соберам Ммм да,и јас ги поздравувам исто така REina,Annie i Look
СП до сите кои се мислат што да облечат за утре, која тренерка, фармерка,блуза да ја облечат за утре, си велат а да не дува, мореее да не ми биде жешко? хмм.....
СП до Мартинушка не историско, не знам какво веќе стана кафево, за срамота! Поздрав назад и до Дивајн и до црвенокосата Ади.. И и и еден посебен до Пирамида, прекрасна е
До сите што сакаат да се со љубениот на плажа! Јас плус сакам да сме на точак, а може и да си кажеме Да
Сп до Shelea поради нејзините луди (во позитивна смисла)и оригинални идеи Сп до AnimeHQ за оптимизмот кој го носи во неа и го споделува со нас тука на форумот И до сите кои ќе си останат во слатката домичка денес