до Theodora и да и кажам дека ми фали со нејзини постови околу мистериите, сектите, религијата и слично Либера и и посакувам убав ден денес ljubam Црпам и црпам позитива од неа . mims-89 Многу често те среќавам со скоро исти мислења низ темиве Даниела јарац еден Сакам да ве поздравам со еден волшебен глас , внесува во светов на музикава http://www.youtube.com/watch?v=mQulK8zPRNE
До Сања Киршнер! Убава она, без ајвар остана. Здравје година, ти таксувам уште едно тегло од сега, ќе го скријам подлабочко во подрум, да постои на ладничко до лето, и после ти го носам. Озбилна сум.
Сонце држам те за збор само ако не ми донесеш уф уф уште сеа се стрвам Гушкам силнооо и еден големааа цункаааа
Поздрав до сите цурици што си минат убаво на мај и уживат до даска И поздрав до сите кои си го поминаа мај домичка со најмилите
СП ... до Теодора, Мерлинка, Маца, Спаркс, Гоу, Кате, Виножитка, Жапче и моја Црвенкапче За убав остаток од вечерта за вас драги девојки ...
До Хипстерка,страшноооооооооооооооооооооооооооооооооооооо многууууууууууууууууууууууу ми недостасува И до Дузи,пиши девојко кога ќе бидеш послободна,кога ќе го оставиш Блаже на раат
Oгромен СП до Hurrem-Aleksandra ; Sara123 ; Ubava-Crvenokosa ; Shapgetta и другите фанови на Хурем од темата. Леле само да дознае она што се вие правите за неа, искрено незнам што ќе направи.
СП до оние кои што ми посакаа среќен роденден, не сум многу активна со пишување и пријатно се изненадив кога видов дека некој ми честита. Па ајде да ве почастам.
едно поздравче до L-enna, затоа што си се најдовме и бидејќи знам дека ги сака Evanescence еве и една нивна песничка : http://www.youtube.com/watch?v=GfBenJfeF7c
СП за сите кои се пронаоѓаат...(само јас сум ракче,а не еурокрем) На Први мај поцрнев повеќе отколку 10 дена на одмор…
Еден голем поздрав бек до Oxymoron, која уште од почетокот ми остави впечаток на паметна девојка. Освен тоа, исти интереси имаме И до tweety26 - те чекам вечер, само ако не си дошла!
Мојата кожа со специјално самобубнувачка нежноќа, го поздравува пилингот на Лилит! Скоро да сум го подзаборавила, кога вчера ми текна, си го направив и си викам - о како је лепо бити опет леп! Заборавив како е да се галиш ко маче бре! Сам себеси се мазел!