До Љубам Ти благодарам на убавите зборови,убаво е да се слушнат од таков човек како тебе И да,ми значат
До eli25 !! Ти ја посакувам целата среќа на овој свет, зошто заслужуваш да бидеш среќна! Те читам често, ме исполнуваат твоите постови, ма какви и да се и среќни и тажни и секакви...Преку збор знаеш да допреш до секој! Мила си....
До сите, кои се расположуваат на песната, и што си сакаат да биде Југославија. Спојлер Или самo јас сум. http://www.youtube.com/watch?v=Lo8LeK7UDbo
Па добро, ама скоро во сите ситуации и ти ја браниш Хурем. Не си до толку како другите, ама ете, сакав да те поздравам.
До Ким, Старфиш, Мартинушка, Дивајнбатерфлај, Мисс Ричи, Мис Независна, Ариел, мимс89, Марама, Љубам, Шилеа, Каролин Коста, Ади888, Озбилна Жена, Старбакс, Пирамида, Боа Виста, Ана Каренина, Ели25, Реина, Тедигреј, Серафима, Саја.... Ај неколку демек, ама почнав сите да ве редам.....една по една ве убацувам во списокот Ајде пошто ме нема да шкртам и да ве инспирирам нешто да си пивнувате, повелете Спојлер *10000 вакви за секоја да има
Go-girl martinuska Pelikuna CIA Mrs.cuper cinderella5 Doozy Divinebutterfly Спојлер Издржи го и ова, сигурно Господ чува посреќни денови за тебе, ќе го поминиш и ова. После дождот, доаѓа сонце, запамти го ова Ве гушкам Дамии !