CrAzYShAkA Благослов од Бога е што те имам за другарка. Не си свесна колку ме опуштаат дрдорењата со тебе.
Сп до Каша. Морам да признаам дека често отварана тема ми е Последен филм што го гледав е... И кратка рецензија, а таму ми е најактивна со добри критики
^^ Ми текна на песната кога ја видов во темата вашиот хит на денот, а ја немав слушано од пред 100 години. Поздрав и до тебе. Поздрав и до Геа, и до малотo и шмизле.
Специјален поздрав до Гордана10 - те доживеав некако како многу мила и фина личност,и муабетот со тебе ми е секогаш пријатен. перлаа - ми се допага твојата отвореност и искреност,ако не си ти нема кој да ме насмеее до костич - поздрав и до ади888,еленушкаа,јуле ск,до Divinebutterfly,мири гирл.
Од дама не сум поздравила никого па еве ја користам оваа прилика да си ги поздравам најдрагите феминки....Serafima, Danilela, TheCandy880, anastasija85, Hiii, sanjaeva, DAngel, anneyy, lady-red-riding-hood, Abeja, crazylady, Juicy, zhap4e, Linn1, starfish, Forgotten, esperanca, teddybear, Lov3, Gordana10
^ Ај мори дејче, шуќур дојде! Досадно е без тебе на форумов, мислев се заборави во Џрмани. Едно топло добредојде :
^ОФ мори не, какво заборавање, како можам тебе да те забраам. НЕ само тебе, и неколку тука special чикас за мене Да не ве набројувам, ве гужкам силно, ми фалеа долгите постови ваши, колортни, разиграни и разгоровите секако, проблемите, смеите, муабетите за облека, шминка, фризура, факултет, љубов, од `се по не нешто.