До Хипстер. Со здравје новиот накит, си исплакнав очи! Овој поздрав е и предупредување дека ако те начекам ќе останеш без прсти, евентуално без глава. И голем, сочен поздрав до ТедиГреј. Те имам замислено како мало кокиче на ливада со плевел.
до тебе Cтарфиш сум те сонувала вчера Kако сме седеле кај мене јас ти другарка ми сум ве запознала , и дечко ти и сме јаделе пица бре и сум му рекла на татко ми оваа е Cтарфиш,и тој ми вика абе го знам девојчево, татко му го знам, многу се фини господе боже
Поздрав бек до ади,одамна се немам читнато со тебе и со Дивајн,ама не сум баш у добро расположење,затоа.Гушки до двете И до AnimeHQ,секој пост во СДК и го читам,незнам каков проблем имаш девојко,ама остани силна и како што кажа самата,кој последен се смее,најслатко се смее
^^ Ау,ме изненади со поздравов Поздрав бек до тебе,и повели почасти се,уште не им дошла сезоната,ама сепак буцни си ти
До најсаканата ми другарка, која се мтка низ форумов а е многу малку активна и позз до Мартинушка и Дивајн
До цела Шведска, ми фали. Знам напнав, но ми фали Исто така да си ја поздравам Љубам, дека е во Шведска. Ти љубоморам девојко! И да ги поздравам сите што уживаат во добро парче пица. Сега ќе идам да си правам!
Tоа треба да се надокнади под итно. Прва прилика, кога имаме слободно време, го поправаме тоа! Поздрав и до тебе мило.
Сакам да ја поздравам gingerchild. Многу ми е мила и спонтана, а испозаљубените постови низ темите ги уловив секундарно, ле ле. И морам да кажам дека обожавам редхедс, а да знаеш само каква слика сум си направила за тебе тука во црпкава моја. Мање битно и да не си, за мене ќе бидеш џинџер ол нејчрал! Фаќај гушка.
Утрински поздрав до Пирамида -- многу убаво размислување за љубовта и врските (она напишаното во сдк)