Голем поздрав до icegirl LoVeR Dulceee Butterfly15 SpoiledBaby dancing.in.the.rain theAristoCat Melody13 stylishh DAngel ani22 и сите останати кои постираат слики на форумов од нивните миленичиња. Кога и да ја отворам темата, се чудам кое од кое е поубаво!
Смајли, БлекСвон и Хипстер фала ви на поздравите, ве бакнувам и гушкам! БлекСвон, уште којзнае која заедничка работа имаме ние. Тек допрва дознаваме. Би сакала да те запознаам, којзнае колку теми ќе свртиме. Хипстер, е оваа девојка ми е фаворит на форумов, значи со нејзе можам 6 саати без престан да зборам, и кога ќе си отидам дома ќе ми текне дека сум забораила на некоја тема. Смајли, иако си ми лут ривал, и ја обожавам да те читам, верувај ми! И ајде една подолга листа, бидејќи некако денес повеќето мислења ми беа поврзани со фудбалот. Поздрав до сите страсни навивачи. Поздрав до оние кои ја разбираат тагата кога тимот ќе изгуби важен или било каков натпревар. Поздрав до оние кои со насмевка заспиваат кога нивниот тим победил. Поздрав до оние кои имале/имаат сеуште постери низ собите од нивните омилени тимови (guilty ) Поздрав до вистинските познавачи на магијата наречена фудбал. Девојки, многу сте, не се лутете ако заборавам некој: Роси, Спаркс, Јуле, Смајли, Хај, Плавуша, Црешичка, Боа, БлекСвон, Хисптер, Старбакс, Ани22 и компанија со машките членови Најти и Јипи.
Специјални поздрави до Lollyta777,MSkorpionka, Ljubam,Maramka,Yipman2,dvete Tedynja,Gea,Piramitka, Trendafilka и сите феминки и феминовци кои ми е мерак да ве читам
Најспецијален до Doozy! Баш ме интересира исходот од изненадувањето Се надевам дека се‘ ќе изреализираш Поздрав назад до Ленна - ќе се видиме, ама стварно! Ехее какви планови имам за летово, само нека дојдит! Те гушкам ~~~ И уште еден поздрав до (љубовните) сонувачите, оние кои знаат да го пропатуваат светот само преку умот и фантазијата.. http://www.youtube.com/watch?v=Cd_Tk1OAwMQ
Фала ти многу на поздравот мила, а ако ти кажам дека го запоставив вежбањето, ќе ме убиеш! Немам вежбано цела недела, речиси од тогаш кога се пофалив во темата, а знаев дека не треба да бидам таква апла пофали-газла. Ама пази, се поправив - све је то из љубави. Се заљубив и јас, шта чеш. Давам чесен матурантски збор дека од вечерва се враќам на стариот режим, спиев повеќе од доволно, па ќе вежбам во доцниве часови. Те гушкам. Поздрав и до малата групичка таму од темата Како да се поправам, малцичка сме, ама како викаше Ганета - колку сме толку сме токму сме, и јас викам - ќе се поправиме. We can do it! Ај да си апнеме сега по нештичко.
Ме насмеа со поздравов, е таква сум си Поздрав и до тебе лудо, мило ми е што се задлабочивме со муабетиве
До сите што обожаваат мацуфки! Никогаш не сум ја споделила таа моја страст кон мачките. Особено карамелестите, што се ко колачиња. Чував еден куп како мала, потоа го имав Марко, па Симба.... Мјау!
^ Не можам да одолеам на ваков поздрав, и тебе да те поздравам ептен си ме погодила Да те стоплам со некои мили:
До сите романтични, заљубени, изугбени, весели луѓенца на планетава. И за сите што чекаат подобро утре! Ве сакам и бидете среќни и позитивни во секој момент од вашиот живот! http://www.youtube.com/watch?v=l36CW8MUc0Y Don't you worry there my honey We might not have any money But we've got our love to pay the bills Maybe I think you're cute and funny Maybe I wanna do want bunnies do with you if you know what I mean Oh lets get rich and buy our parents homes in the south of France Lets get rich and give everybody nice sweaters and teach them how to dance Lets get rich and build a house on a mountain making everybody look like ants From way up there, you and I, you and I Well you might be a bit confused And you might be a little bit bruised But baby how we spoon like no one else So I will help you read those books If you will soothe my worried looks And we will put the lonesome on the shelf Lets get rich and buy our parents homes in the south of France Lets get rich and give everybody nice sweaters and teach them how to dance Lets get rich and build a house on a mountain making everybody look like ants From way up there, you and I, you and I
СП до L-enna, ако не дојдат од ONE има сама да платам од кале... Вечер интернеееееееет! И до сите феминки што си поминаа најубаво саботата!
СП до Трендафилка, знам бараше хеланки со принт и имаше ставено и со шаховски дезен сликче па ако не најде може да ја прашаме сестрава да ни ги позајми да ги износиме нејзините. http://www.youtube.com/watch?v=MqcVpF5J ... ture=share
^ Благодарам и возвраќам на поздравот Карина, Гулабица во вистинска смисла на зборот, нежна и грациозна, не можам да се одлучам што најмногу ми се допаѓа од понудениот аутфит - хупахопките шах-мат или тие прекрасни чевли. Сакам да стапам некако во контакт со гугуткава и да ја прашам - настапува ли некаде? Поздрав и до Најубава Петкојца, никаде ја нема, и до Мерилин Монроу, која исто така има неколку неоправдани.
До Мимс, која е решена да не се вози со автобус у стари години Ај ма, ќе го пролепшаш ЈСП, ако ништо друго, а до тогаш дур да се пензионираш биди сигурна дека поради тоа што ќе се исплаќаат парите позајмени за Скопје 2014, нема да функционира више „гага“ системот Ме изнасмеа!