СП до Лолита. Ја замолувам повеќе да пишува, уживам додека ја читам. Ептен ми е жена со став и цврсти размислувања, искусна, и ептен кул мајка.
СП до Divinebutterfly, Glossy-girl, Glow, Adi888, Sara123, girl-miri, Gordana10, IvanaMkd, AnimeHQ, Alesi И до апсолвентката tessi имај најубава вечер денеска
СП до JoxyTheFreak,само што видов во темата ,,Што последно си купивте" маицата со лана дел реј Од кај ја најде?Многу ми е јака
Сп до Боа, Хипстер и Марама. Ви благодарам девојки. Навистина сте многу љубезни. Ве честам сладолед. Да се разладите малку на ова топло време.
До двете другарки шо во школо направивме подобра верзија на Rolling In The Deep и од Андел и од сите други шо ја имат препеено. Можат да ни се фатат за ранците де.
до Carlotta од TLAT - девојко само напреееед, лажи, суши пред себе си! Браво ти храброст! Еј не, ќе се црвенат сите ко мене ко ќе лажат. Ич не бев саркастична. Ич. Ниту пак поздравував фикционални карактери
До Карина и Трендафилка. Извинете, ама уште ја немате слушнато песната на столетието. И на срБски е! И плус место да е себична и само домот да го покаже, таа тура низ цел Прилеп ни води. http://www.youtube.com/watch?v=LkYeFSrIn0s На ви бонус уште една http://www.youtube.com/watch?v=ylvGXMqpYPc Oва е промоција не езерото!!!
До сите кои имате мобилни телефони се шалам бре па сите имаме моб тел . Сакав д акажам до сите кои сега копнеете да сте на некое егзотично местенце и замислувате како дечко ви ве мачка со млеко за тело ......по можност тоа млеко да е ладно ,абе милина прекраснотии.
До АнаКаренина. И посакувам прекрасен провод на апсолвентска! И до Марама. Тужно срце се лечи со чоколадо, евентуално сладолед. Кога си расположена знаеш каде да се обратиш. До тогаш главата горе и билдање со позитивизам.
СП до мамичките Annath , AIT , blond, Bozica1980, Li0ness , slavica999 , NoellePage, Moira, lolyta777, MacenceEna ви благодарам за сите совети, мислења кои сте ги дале во најубавата и најчистата категорија.Искрено многу ми значат мислењата на секоја од вас. за вас и вашите малечки И до инспиративние дами enca.69, ljubam, julie77, najubava2010, Serafima, zhap4e, Trendafilka, kate21, kravce, drugarka, cigarce, Phyramide, LivingGlam кои ми оставиле посебен впечаток на форумов и уживам кога ги читам вашите постови
До сите што имаат посебна возбуда кога слушаат цд на музички систем! Сериозно, одамна не сум си пуштила така музика, а албумов на Сашко Костов, како ми легна, вака наутро! Да живее технологијата на минијатурните возбуди!
Епа и јас пак ве поздравувам Snow-Queen и pamelche, од проста причина што имало уште некој што ги сака ваквите песни!! и поздрав до милата ми Серафима и до ИванаМкд, ќе те барам за на кафица за некое време