Сп бек Go-Girl, DeMelo, LoVeR, tessie . Групен Сп до : Srekicka, Fearless, stylishh, Libera, La.Reina.Del.Sur, Elenuskaa, Abeja, anabel-a, julie77, marama, Shelea, slavica999 ... продолжува... Повелете послужете се, да ни започне со благо денот, па да биде благ и убав . Спојлер Да ви кажам право ме застрви тортава. Ќе морам да маткам една денес .
Имав една желба, се до ден денес, кога решив да го исполнам тоа што го посакувам одамна, па така првин ќе ја поздравам старата фемина гарда : ФБИ, Сесилија, БоаВиста, Роси, Блонд, Марама, Мимс, Дузи, Старфиш, Трендафилка, Офи (штета што не е повеќе активна), Мисицата на Независноста, Лилит, Енца69, Хипица, 2468, Шилеа, Бичд, Тања6... Поинаква атмосвера имаше фемина тогаш. И секако нашата модераторска клапа на чело со Реинбоу, Ариел, Багуфче Анатх, К.и.м., Лукс, Вајлд Чајлд... Такоџе леп поздрав и до свежата крв, која ја го одржува форумов во живот АнаКаренина, Артемисон, Љубам, Саја, Диванјбатерфлај, Лилбејб, Хипстер. И то би било то. Долг е списоков, али одамна ви се токмам. Ко за крај, еден потпис и печат ќе мавнам. Спојлер Гарант некој сум заборвила, проштевајте цури, во наредна прилика други .
Специјален поздрав до Марама, денес испив мераклиско кафе со неа, и е прекрасна, мила, нежна и предобро друштво. Абе шеќерен памук е Марамка.
Специјален поздрав бек до si.exs и еден голем исто така до Vendiii Секојпат кога ги гледам тие копуците од Лондон на телевизија ми текнува на тебе. Вие сте последната надеж за цивилизираниот свет. Само Баерн да не е шампиоооон (
Специјален поздрав до три мои колешки, сите три прекрасни феминки najubava2010, starfish & JuLleE А четвртиот поздрав оди за феминката со нај нај најубавите очи! Преку слика ме хипнотизираше marama
СП до сите што барем еднаш се извадија од памет поради детено што писка на почетна страна. Кај што писка, па и хороскопот ми го покрива, не ми дава да читам.
До Трендафиљкатааааааааа! Млада дамо само ти можиш така маестрално од а до ш да напишиш уште помаестрална критика за Госип Грл. Темата ја отварам само за да го видам твојот коментар жими се! Бујрум
До милата Divinebutterfly; така ми се чини, или коцките почнаа да си се редат пак? Искрено, многу ми е мило - заслужуваш да бидеш среќна, мило дејче! Фаќај гушка огромна, и да ни се придружиш во редовноста овде пак, за најкраток можен рок.
Сп до Scar.Tissue Не мисли на хамбургери сега, касни си некое портокалче или благце поубаво ке и дојде на душичата
Сакам да ги поздравам L-enna и Mishela. Ленќе рутерот ми го мсна гром, док го управам... проџе време. Пушти си ја оваја од Баклава - Лено Спојлер мори и шантрај се. БуБк eве да се заблажиш. Мишела, го прочитав твојот поздрав, и сабајлечки ме разведри. Е, баш ме интересира каква сум во твоето главче. П.С. Уан хандред пер-сент нејчрал џинџАр сум.. Љубки и до тебе...и ево еден.. Хамбургер за убав ден. И пиво за двете. О-ла-ла! ПУСАААА,ВРАТИЧУ СЕ УСКОРОООООООООО...
Често ја читам темава, ретко се решавам да пишувам, затоа што не можам да издвојам никого посебно да поздравам - сите сте ми мили и драги, и со секој ваш пишан збор придонесувате форумов да биде она што е. Каков таков, не е совршен, но си го сакам, а верувам и вие. Ве поздравувам сите, без исклучок!
До Snow Queen, девојко take a break малце, само тебе те читам! (авторката ова го напиша чисто за заебанција и не мисли ништо лошо)
Епа да си поздравам јас некого Kravce - имаш преубав волчјак, моја прва љубов, ако ти го снема да знаеш дека ти е кај мене Serafima - едноставно ме смирува, кога сум нервозна сакам неа да ја читам. Неверојатно шириш позитивна енергија Abeja - епа сега како млада снаа по дома ќе ни вариш кафе на сите Gea - ти зема решење па с`га важна се правиш или стварно правиш друго бебе Zhap4e - да почне почесто да ни крека тука по форумот DeMelo и Enca69 - бебушите да ве оставаат почесто на мира да спиете, пиете кафе и седите на фемина Srcekrsacka - ти си ми уникат девојко, секогаш ми вадиш насмевка со твоите случувања, те читам така да си знаеш
До Peppermint. Многу ведро и фино женче. Многу жени на твои години стануваат мргуди и досадни. Ти си спротивното! Ти се поклонувам. Имај убав ден!