Еден голем и долг Специјален поздрав до мојте омлинеи цурици.... девојки YOU ROCK THE WORLD eli25, teddybear, Doozy, kate21, La.Reina.Del.Sur, LivingGlam, lolyta777, MacaLove, marama, x.Daisy.x, Saya, Snow Queen, Hipica, Wild Child, Rainbow, Blond, Ljubam,Lepaaa, Mеrlinka, Trendafilka, 2468, Sesilija, Miss Independet, Lilit, Piramitka , slavica999, Glossy-girl, Bright,LilBaby,Srekicka, starbucks, the candy, kim,Plavusa.17, Gordana10, enca,tessie, Karak,adi88 , ........ You are special! : секој ден ве читам и уживам во вашите постови, некој ме насмевнуват, некој допират до срце, некој интересни, поучни.... Со супер стил за мода, манекенки прави Супер сте сите и останете си такви! LOVE YA GIRLS Ве частам сите со слатки коктели Релаксирајте се со добра музика Нека денот ви заврши со насмевка и радост И голем поздрав до сите други феминки на форумот....Секоја е од вас е посебна...
^ До женскава над мене, само што ја отворив темата да ја поздравам и веќе ме имаше поздравено. Гушкииииии
Ади сп бек иии иии до тедимече ме израдува постот во сдк и до Лилит и Љубам онака, затоа што ми се омилени за читање
Ептен специјален поздрав до JoxyTheFreak. Благодарам И до две симпатични девојчиња- Marama и Rossonerka До една ептен умна женска- Тrendafilka Духовно богата - Serafima И до сите форумџики- мајки и сопруги. И да си се поздравам самата себе - да престанам да чепкам нон-стоп низ форумов, а да си ги спремам презентациите што ми тежат на глава.
Е Цаци, Цаци, ни решење ни бутур, него голема разлика меѓу деца ќе биде. А решење кт ќе зему, с’ с трубачи на работу ќе отиду (а можда и с’с стомак до зуби) Поздрављам те и тебе највише на цел свет!
Геа, јас те поздравувам тебе. И немој СЛУЧАЈНО некогаш да ти падне на памет да ги тргнеш овците од потписот. Никогаш! Ако ги тргнеш јас ќе ги ставам Уникатни се, убави се, смешни се
Сп до старото друштво на чет. Што убаво ни беше летоска, секој ден до 2-3 саат навечер муабети, сега врти сучи, на чет двајца без тројца.
До сите што сакаат класична музика. Спојлер . http://www.youtube.com/watch?v=1muTlAyS-bc http://www.youtube.com/watch?v=cgb_bQIzJbk http://www.youtube.com/watch?v=_4IRMYuE1hI http://www.youtube.com/watch?v=-hJf4ZffkoI . . . .
Голееееееееем сп до Fearless , за нејзиниот пост во СДК. Кога ги читав тие редови, само едно сфатив. ТИ. Тоа си ти, тоа е твојата душа. Секоја мисла, секој збор, реченица... Таа која се бори за сите. Таа која не се поштедува за доброто на другиот, која се жртвува и која безрезервно се дава. Таа која знае силно да заплаче, а никој да не виде и никој да не повреди со тоа. Таа која како човек ќе падне, може и многу длабоко, а потоа ќе се издигне, ќе застане на нозе и ќе продолжи понатаму како воопшто и ништо да не се случило. Миличка, ретки се луѓето како тебе кои безрезервно се даваат. Ретки . Од срце ти се восхитувам .
СП ... до сите кои знаат да потрошат добра пара на добар производ ... и не им е гајле! Битно се задоволни со тоа што го одбрале
Редно е и јас да ве поздравам,конечно имам интернет,сега ќе сум во activated mode Дома си се вратив,сега ќе е полесно.А и да,фала ви на сите за тоа што ме поддржувате и за секој убав и утешен или поучен кажан збор,навистина многу го ценам тоа! Сите ми сте срцки,така да си знаете! Сега да речиме почнаа да се редат коцките,да, не е се блескаво сеуште,но ќе биди : ) Кога не се нервирам вака,сум со насмевка до уши : D Мислам,кога грижите се намалат малце,кога знаеш барем дека ќе имаш можност да направиш нешто,полесно е : ) Ајде,повеќе во СДК,овде се распишав Значи,огроооооомен поздрав до: Mishela, Adi888, AnaKarenina, Libera, CIA, Doozy, Miss.Ricci, Mrs.Cuper, Serafima, Smilly, teddybear, zhap4e,Annie.mk1, K.i.m, crazyinlove19, La.Reina.Del.Sur, Gordana10, Go-Girl, eli25, Lepaaa, martinuska, marama, thelittle17 И исто така до najubava2010,фала до признанието,ќе се потрудам уште повеќе да сум активна,а и ќе се активирам и во други теми,има такви кои не сум ги разгледала П.С. Pelikuna да се активира одма,пошто ќе ја скршам! Повелете од мене : )
Поздрав назад Дивајн Баш те мислев,ама мило ми е што е подобро сега Поздрав и до ЛилБејби,Дузи,Марама,Сања,Старбакс,Тинкербел,Сноу Квин,Серафима и Мендилејн И еден посебен за Жоел
СП до вчерашната славеничка Најубава2010! Поздрав, најубава! До Глоси-грл, уште од почетокот кога се појави на форумов, си дојде на место. До Ели25, и нејзината љубоморна золвичка. Па нека љубомори, има зашто. До СањаКринчер, фала ти на поздравот.
До сите што се сеќаваат со радост на играњето ластик! Бети бети ба, бети бети ба, олимпија! И бум цик цак, бум цик цак! Ема еса са, ема кики ја! Сакам, сакам да скокам пак така како мала! Лелеленце!