До Марли! Баш пријатно ме изненади неговото присуство на форумов, мислев дека кренал раце, ама издржлив дечко да ти бил Spoiler Сепак тоа не значи дека сум ги заборавила следниве работи: 1. Дека на Тања6 и даде „моја“ слика, а мене ме подзгреши 2. Кога ја бараше песнана со двете шпањолки што мислеше дека се три, и кога ја погодив ми рече стара коска Гушки до Марли!
... jarec6, LivingGlam, Theodora, didi1982, mims-89, JoxyTheFreak, GarpovaV, Lacrimosa, marama, zhap4e, rossonerka, freund, ljubam, blond. Spoiler
До Љубам, ја видов вчера случајно на Винскиот фестивал за време на Нокаут, ама ... срам ми беше да и' се џитнам во прегратка. Поздравче убавино. Maшниче за косичката
До Дивајн ти реков нели Мило ми е што си добра. Лудото си дојде сега и плус Spoiler изнаебана во превод наполнети батерии и спремна за историското ни кафе. BoaBoaBoaVista! Тело на кое никој не останува рамнодушен! Свака ти част, прекрасна си. Fearless доста е одложување, ништо не постигнуваме со тоа, јас од денес почнав, времето за промени е тука, а ние сме тие што треба да ја поткренат иницијативата и да си го обоиме животот со промени кои ќе не осветлат и растопат! RainBow! Се надевам дека мајка ти се опорави. И се надевам дека ја најде совршената венчаница.
Gea , Shelea, Teddygrey ,Go girl , Joxy the freak ,Teddybear ,Eli 25, Annie mk ,Serafima, Stylish ,Phyramide,Ludoto 19, Divinebuterfly
Возвратено колешке! И не му се секирај, ќе дојдат и за нас подобри времиња! Повели, заблажи се Ааааа... кај ми е умот отиден денес не прашувајте... срам да ми е, како можев да ја заборавам Славица999 - многу ти благодарам за советот!
Ме шеќеросавте бе женски (не дека се бунам де, арно ми е) Гоооолем и наај СП до вас и еве од мене нешто за разладување... А за тие што петочно постат
До Џинџеров над мене! Денес видов едно момиче со портокаловка коса како се гушка со дечко и, и ми текна на тебе.