gingerchild, заедно со AnimeHQ, поздрав до двете, прекрасни момиња, неверојатно освежување на малку затапениот форум. Убав викенд на двете, за паметење нека е.
До danichap за размрсување на конфликтот по брза постапка. Човечки е да знаеш да прифатиш критика, како и да се извиниш.
Дивајн, Џули, Жапче, Либера, Серафима, Сноу Квин и Плавуша сакам да си ги поздравам денес. Така од кејф.
уфффф женска,фала ти. мх мх мх поблаг поздрав сум немала, хехе ме настрви.... поздрзравче и за тебе coctel sunrise tequila
До Kasha. И покрај тоа што се поткачивме малце поодамна,девојката се однесуваше доволно човечки да дојде во ЛП и да се извини. Затоа те почитувам! И до danichap затоа што ми е еден од омилените членови овде на форумов и е навистина пријатна личност! За двете.
Поздрав бек до Go-Girl, со апел почесто да ни пишува Divinebutterfly, мило ми е што конечно си во activated mode, па ќе можеш да не дружиш И поздрав во еден правец до Magnolija Многу зрела женска за нејзини години. Новиот фрешер ми е од магнолија и цреша, па кога го отворив ми текна на тебе И си реков ќе те поздравам. Спојлер Имајте убав викенд девојки, еве од мене еден голем корнет сладолед, за да се заблажите и освежите на топлово време Не знам за вас, ама јас деновиве сум се почест посетител на слаткарниците
Саботново утро ќе им посакам преубав викенд на низа прекрасни девојки Марама, Старфиш, Хипстер, Артемишн, Спаркс, Сеси, Лилит, Теди, Боа, Најубава, Смајли, Маја, Meрлинка, Ливинг, Жапче, Шилеа, Cynthia, Џули, MandyLane, Пеперминг, Ана Каренина, Каша, Neytiri, Љубам, Геа, Лолита, Лудото, Магнолија, Ели25, Циа, ГоГрл, иииии посебно до Трендафилка, зашто е најмилата личност, да си помине и најубаво на свадба, а најубава знам дека ќе е Ajде женцки земете по едно за викендов И земајте уште насмевки и уште и уште ... Спојлер
... Горде, Гордана, Гордушка, Гордувче, Гордуле, Гордица, Горданка, Гордиќ, Гордовска, Гордова, Горазелена, Горица, Горинка, Гордела, Гордоба... Горда Гордана. Гордана10.
И јас те гушкам... специално за ова дечко... фала... нема да ти заборавам... извини за "стара коска"... погрешно... и пред две години имаше само триесет и една...