Не е специјален, ама е голем и топол, до сите феминки што всушност уживаат во времево и ненадејниот студ не им расипа никакви планови
Сакам да ја поздравам gingerchild бидејќи уживам кога ја читам и да ја прашам случајно да не се возеше денеска во 23ка накај еден часот ? Видов едно слатко девојче во автобус со портокалова коса и слатки пегички и ме потсети на тебе
СП до сите апсолвентки и матурантки девојки најубаво поминете си ја вечерта, не си ги заморувајте главчињата со ситници ии секако на вас матурантките ви посакувам мн успех на државната матура не заборавајте дека месец МАЈ е ваш месец.
Поздрав до Nevermore, и да и кажам дека не сум била јас у 23ка, има време додека да дојдам на факултет у Скопјега.. И јас те следам у последно време, да знаааеш. Да не биде поздравов на празно повељи колаче Спојлер љубим и се надевам ќе се видиме у некоја 23ка
Поздрав до сите кои, кога ке дојде време за чистење им текне одма нешто друго „ПОВАЖНО„ да прават отколку да чистат Денеска немам никаква желба нешто да фанам да исчистам
За сите што во ПМС се ко аждаи. Мразиш, сакаш, плачеш, се смееш, па пак ти доаѓа да плачеш, тепаш,се смируваш, бараш крем банани, зголемуваш јачина на музика, стишуваш, исклучуваш ТВ, вклучуваш. Мразиш, сакаш, плачеш, се смееш, па пак ти доаѓа да плачеш... И така во круг, се додека не дојде тоа црвенило меѓуножно. Поддршка на сите жени во ПМС!
И јас сакам да си ја поздравам Mарамка. Знае дека си ја сакам многу Сп и до Look, Eli25, Doozy И Ноеми. Не смеам да ги заборавам моите најубави матурантки и апсолвентки од форумов. Лепотици, да си поминете најубаво.
Ноеми... оти ме уби со тоа постот во Индиска храна. Џинџер детето... заради еден пост пред некој ден, можда и вчера беше со Skinny love убаво ми дојде песната. Thank you! Мерлин, оти се знајт! Најуба брачеда е, од сите брачеди што ги имам и немам е поуба најуба, најазган и најшизик! А, не е ни жаба како мојт то?! Славица... да благодариме за поздравот Геа, из чиста мира да ја поздравиме Каша и КаролинКоста http://www.youtube.com/watch?v=mxUn4Bhl ... re=related