Сп до Бројчето,2Ани,Ангелче,Лилипут ,Aничка ,Ози,Виножитка,Сесилија,Мисс,Лукс,Ирена,Мацуш,Карак,Кате,Душица Викиче,Вајлд Чајлд,Горде,Ким,Џули,Офспринг,Гоу,Дејзи,Лижалчето,Ненушка,Трендафилка,Багуфче,Докторката,Рoзич И нај СП до девојката со најпозитивен аватар-Спичлес
СП до Душица,анннни,аннии,ангелче,вики44е,бона,гоу,вајлд,горде,докторката,бројче,лижалката,анфејтфул, ненушка,хипи,карак,лукс,смајли,оффспринг,спичлес,лолипоп-лилипут и сите други форумџики...Ви праќам само позитивни мисли и бакнежи
Фала. Сп до сите. Сп до Спичлес позитивчето на форумов, Смајли, Душица, белен, Докторчето, Багуф4е. Повелете јас частам.
Баш ќе сакам да го сменам аватарот, сите ми го фалат! Е сега не ви го мењам, и досаден коа ќе ви стане! До тебе Смили, СП и до Дејзи,која секогаш ме поздравува СП и до багуфчеее
позз до смајли и благето..... и трендафилчето,и џули милата тааа.....ве гушкам миличкиииии ве сака анннни
чекајте бе....пак ме поздравиле....морам да кажам фала на смајли и благув4е а јас сега да им упатам поздрав на трендафилка (за пријатното изненадување што ми го приреди кога се прочитав во една тема) и нина24 да ја поздравам (одамна не сум ја сретнала по форумов)
Гоу фааала на поздравот, еве јас одма се јавив, значи ме има тука негде! Гоолем поздрав и до тебе!!! Тука сум јас, само не сум многу многу активна со пишување... Ај ќе си кажам во СДК, да не ја злоупотребувам темава! СП до сите други форумџики што го прават форумов убав! Поздрав феминки!
сп и до тебе мило, и дај боже исто така сп до сите останати кои ме поздравија и да еден нај сп до лилиткаа