Да ја поздравам специјално Пирамида за начинот на кој ужива во храната и ја опишува И уште еден специјален поздрав до Ливинг Глам зашто иде лето и пак ќе ја видам и гушнам
Не сум чест посетител и поздравувач во темава, не го сакам многу, многу ова поздрави и честитки, како на бтр се осеќам, но сакам да им одадам спрецијална почит и една голема гушка на неколку за мене многу посебни девојки И да знаете многу ве почитувам и мило ми е што запознав така фини, паметни, згодни и модни девојки како вас Aртемка, Смајли, Марамка ,Роси, Лил, Дози, Циа, Ливинг, Душица, Мишела, Најлепшата2012, Мимс, Лебетка, Синтија, Другарка, АнаКаренина, Lets talk Fashion With all my heart....
Голем поздрав бек до * rossonerka, која секогаш ќе ми биде на листата омилени феминки, првенствено затоа што е љубител на животните. И ме расплака со сликата што ја постираше денес Јас како сум си жалостива... 7 пати го гледав видеото за Фиона слепото кутре, и 7 пати рикав како крава некоја. Ќе ми испопаѓаа леќите од толку плачење * Kasha - морам да ти признаам дека имав некоја аверзија кон тебе кога те читав на почетокот, можеби поради никот Ми се чинеше дека така си се потпишала затоа што сакаш во секоја каша да се вмешаш Циркузи... Ама сменив мислење кога почнав да те читам, и сега не си ми веќе каша, туку френч бруле мадам! * Hipster, колешката моја, што ако биде љубезна може да ми држи часови по МПП. Ќе ја џитнам книгава низ пенџере! Имајте убава вечер девојки! Засладете се
Одамна не сум поздравила никој.. Сакам овој пат да испратам еден голем и топол поздрав до: ЛаРеинаДелСур-Колку си само искрена,секогаш го кажуваш тоа што го мислиш.Свака ти част Артемишн-Прекрасна си.Остани засекогаш таква! Дивајн-Ретки се луѓето како тебе,ангел си. Look-Добро се сеќавам еднаш стапивме во конфликт,оттогаш ми стана многу мила ;* Јипмен-Честито за жолтото цветче... Hiii,ЛитлДевил,Даничап,Марама,Љубам,Твити.... На сите ви испраќам
ЈАс сакам да ги поздравам женскиве сите Ammy.Lee-фала мила,и ти си многу мила личност и никогаш не ме забораваш,a и фала за кафето ,drugarka-мило ми е што се вклопи на форумот толку добро,срцка си ,пошто ми се мили- marama,tessi,,Mishela,Hipster,ilipili,tweety26, melanу.macedonia,perlaa И дека ги подзаборавив а ги читкам-Lilbaby,Littledevil
И од мене најголем СП до матурантките и апсолвентките и до Ема.Ск која оваа вечер слави матура и сега кај и да е ќе и почне и најубаво ќе си помине сигурно
Поздрав до Marilyn-Monroe и нејзините кобасици! Се осетиф ко коледарка во периодоф ко јадам само инфузии
Јас да си ги поздравам Miss.Ricci AnaKarenina N.Kety Divinebutterfly ludoto19 и да им посакам убава недела.
До Аdi888,ја гледав сега на тв и ми текна на тебе http://www.youtube.com/watch?v=5ApYJDtS ... re=related Фала tweety,исто и тебе убавa недела