Благодарам на сите за поздравите (Хипстер, Мендилајн, Дивајн), ви праќам бакнежи големи како Водно, уживајте во денов и неделава, а јас ќе уживам во колоквиумската, поздрав до тие што ја имаат истата судбина неделава! Oд учење никогаш доста, арно ама, на крајот трудот мора да се исплати! П.С Поздрав до Геа за совршеното мислење во СДК( пореално не си можела да ги опишеш луѓето) и до ЦИА (да ти кажам, едно време се мрштев на стомачето кое малце се витка кога ќе седнам, на газовите што ги пуштив ко расна долина, на спојлерчињава ... али сега уживам во своето тело, така се пронајдов во твоето мислење, а на тие што ти зборат - многу слаба/дебела не е на арно )
До матурантите, зашто ме потсеќаат на убави времиња... И ми прават морници низ цело тело. Трубачи по школиве ечат
Одамна не сум си ги поздравила Divinebutterfly,Mrs.Cuper,Snow-Queen,Annie.mk1,Горде10 и матурантката Adi888 СП и до сите матурантки и апсолвентки.Останете ми поздравени женски
До сите апсолвенти, чии работни маси изгледаат вака пред последната Јунска сесија. Спојлер Без гајле, ќе исчистиме, ќе положиме, ќе дипломираме.
СП ... до сите мили драги феминки ... немам време да ве читам, турбо денови се зад и пред мене. Надокнадувам здравје понатака. Лув ја ол
Силна гушка до Ammy.Lee и LoVeR Многу ми е мило што некој се сетил на мене. Да ја искористам приликата да ве поздравам сите, ви посакувам убав ден како мојот
До сите феминки што некогаш имале другарче со кое се допишувале Па купувале шарени пликоа, пишувале писма најпрво со молив, а потоа со пенкало и го украсувале со срциња и цветчиња. И први трчале да ја земат поштата кога ќе дошол поштарот!
Си имам и ја листа, да видите сеа! СП до zhap4e да се почастиме со нешто индиско некогаш До mims-89 за да пробам нешто од нејзината кујна, со многу кари До marama, да ми дојде на гости и да истераме еден убав шопинг До drugarka за едно кафе некогаш пропратено со економски муабети :geek: До MandyLane секогаш кога слушам Пласибо ми текнува на тебе До bittersweet зошто ја замислувам како совршената мајка и сопруга на уште посовршеното место на земјата До anabel-a зошто е силна, мотивирана и ита кон целта!
Еден голем, дебел, сочен поздрав до феминките хемичарки Squirrel и Lovelife за одзивот на мојот плач, во врска со хемиските проблеми што ме мачеа! Многу лубов до вас и до сите што мака мачат со хемијата !!!!!!!
Специјален поздрав до B.Waldorf Златната она страв толку голем од хемија, надевам се дека немаш кошмари од неа Ајде малку да те расположам http://www.youtube.com/watch?v=7yw_j4sOMj4 имај убава вечер