Поздрав до сите што ги поздравуваат сите Еден поздрав морам да упатам до славица999, секогаш ме смееш бре, па и два збора да пишеш (ако кучкава моја некогаш посака дечко, ќе ти чувам едно бебенце, ама да ја крадеш... )
Ќути молим те Мислам дека за храна и уште за по некое хедонистичко задоволство можам да зборам со денови. Онака, до отекуење! Поздрав и до тебе Гоу И уште еден специјален до Лолита, не поздрав. Специјална гушка за тебе Кога сум више на поминување уште по една за ФБИ, ако ѕирнеш жено навака О - хо - хо, не знам за вас, ама јас се изнагушкав.
Денес сите ги сакам, ама еден најголем и најспецијален морам до еден од дијамантите во мојот живот, ретка е, една и единствена. сесиОТ
Поздрав до АнушкаНестле,фино ме изненади...а и ме погоди...баш сум да ме видиш,да ме чуеш,да ме осетиш и пцуеш.
anabel-a .... хеееј... погледни животот пред тебе е! И ееееј... луѓе лудуваат - убави нешта се случуваат! Добра ноќ и сабајле да се разбудиш со убави мисли
И јас си ги поздравувам срцките Adi888 и Annie.mk1 Адииии најубаво да си поминиш! Поздрав исто така до сите матурантки и апсолвентки,најубаво да си помините и да блескате! Бидете весели и среќни што ќе почнете едно ново поглавје во животот и ќе се изградите како личности уште повеќе и ќе се снајдувате,ќе се борите уште повеќе за да станите луѓе за почит и восхитување Congratulations!
До Спаркс, славеничката Те поздравувам со омилената http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4 И за добра ноќ (читај влажни ) знам кого сакаш
До zhap4e . Она на форумов ми остава впечаток баш ко некој пра-пра-пра член шо може да ти ги каже сите причи, згоди и негоди на форумот. Вака некако.. Гушки, и мило ми е шо сум ти погодила со Bon Iver. Ол д бест!
Читам низ форумов како сте ми сите возбудени поради матурските, апсолвентските и полуматурските прослави... и искрено, чувствувам мала нотка на завист, ми фалат тие денови понекогаш, таа слобода што ја имавме, глупостите што ги правевме, плановите што ги кроевме. Од тоа минато време останавме само неколкумина кои сè уште се дружиме интензивно, и чат пат си се потсетуваме на она што го поминавме... Специјален поздрав до сите апсолвенти, матуранти, па и полуматуранти на Фемина - уживајте во секој момент од вашето време!